Most kicsit lehet hülyének néztek majd, de erre a váratlan üzenetre miképp lehet reagálni?
Anyám épp munkában van azonban kaptam tőle egy messenger üzenetet amiben az áll, hogy "Hálás vagyok Neked és (tesómnak), hogy általatok lettem édesanya. Ti adtatok nekem erőt a mindennapokba"
Ennyi az egész üzenet, egyszerűen nem tudom hova tenni sem, anyám nem ez a típus aki ilyeneket ír, én meg nem az az érzelgős vagyok akik elolvad ettől így nem tudom mit kezdjek vele.
Ti hova tennétek ezt?
Reagálj vissza ugyanugy, ahogyan õ irt neked.
Biztosan megvan rá az oka,hogy ezt irta neked.
Nem lehet hogy depressziós? Az utolsó mondat multido....
Hasonlóan reagálnék, de mellé megkérdezném, minden rendben van e,
7!
"Ti adtatok nekem erőt a mindennapokba"
Nem az anyaságot írta. Azt írta, ti adtatok erőt a mindennapokban. Most nem ők adnak? Totál depressziós ez a rész. Mintha már semmi és senki nem adna erőt. Pláne ha az iylen érzelgősség eddig nem volt jellemző rá....
Bocsánat, én voltam a hülye
Úgy hangzik valóban a szöveg, hogy "Ti adtok"
Tehát jelen idő.
Mindenesetre írtam neki, hogy kedves tőle illetve egy mosolygós fejet.
Nagyon nehezen tudom kimutatni a gyermekeim felé, hogy mennyire szeretem õket, DE belül minden gondolatom csak is róluk szól.Viszont velem is elõfordult, hogy irtam nekik, hogy mennyire szeretlek benneteket.Visszairtak,hogy jól vagy?, mi is nagyon szeretünk és tudjuk,hogy a távolból is mindig mellettünk vagy.Jól esett ezt hallani nekem, mert beteg is voltam és féltem egy bizonyos dologtól.
Talán az anyud is tart valamitõl vagy fél ebben az össze-vissza világban.Hiszen az ember élete az gyerekeirõl szó,legalábbis nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!