Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kicsit lehet hülyének...

Most kicsit lehet hülyének néztek majd, de erre a váratlan üzenetre miképp lehet reagálni?

Figyelt kérdés

Anyám épp munkában van azonban kaptam tőle egy messenger üzenetet amiben az áll, hogy "Hálás vagyok Neked és (tesómnak), hogy általatok lettem édesanya. Ti adtatok nekem erőt a mindennapokba"

Ennyi az egész üzenet, egyszerűen nem tudom hova tenni sem, anyám nem ez a típus aki ilyeneket ír, én meg nem az az érzelgős vagyok akik elolvad ettől így nem tudom mit kezdjek vele.

Ti hova tennétek ezt?

2021. ápr. 7. 12:03
1 2 3 4
 1/35 anonim ***** válasza:
99%
Örülnék neki, ennyi. Lehet hogy éppen volt egy szentimentális pillanata anyudnak. Örül hogy ti vagytok a gyerekei. Talán valaki mesélte neki mennyit küzd a sajátjával, vagy ismerős\munkatárs elvesztette a saját gyerekét ő meg végiggondolta milyen lenne nélkületek.
2021. ápr. 7. 12:06
 2/35 anonim ***** válasza:
94%

Reagálj vissza ugyanugy, ahogyan õ irt neked.

Biztosan megvan rá az oka,hogy ezt irta neked.

2021. ápr. 7. 12:09
 3/35 anonim ***** válasza:
93%

Nem lehet hogy depressziós? Az utolsó mondat multido....

Hasonlóan reagálnék, de mellé megkérdezném, minden rendben van e,

2021. ápr. 7. 12:11
 4/35 anonim ***** válasza:
94%
Szerintem sem kell nagy jelentőséget tulajdonítani neki. Valószínűleg csak hallott egy ismerőstől valami szomorú történetet és bele gondolt, hogy neki mennyivel jobb veletek. Hirtelen érzelem kitörés, örülj neki, legalább tudod hogy szeret téged, de nem kell reagálnod ha nem szeretnél, maximum küldj rá egy mosolygós fejet :)
2021. ápr. 7. 12:11
 5/35 A kérdező kommentje:
Nem, nem depressziós, legalábbis eddig semmi baja nem volt.
2021. ápr. 7. 12:13
 6/35 anonim ***** válasza:
88%
"Nem lehet hogy depressziós? Az utolsó mondat multido...." Hát persze hogy múlt idő, nem ma szült először, és nyilván másodszor sem. Akkor lett anya.
2021. ápr. 7. 12:14
 7/35 anonim ***** válasza:
77%
Én is depresszióra gyanakodnék, tutkó nem az? Az enyém az, én sem szoktam meg ezt a fajta vilkedést, de ha ilyet írna valami keveset válaszolnék rá, hogy jól essen neki. Szerintem elég ha annyit írsz, hogy köszi anya, kedves tőled. :)
2021. ápr. 7. 12:18
 8/35 anonim ***** válasza:
91%

7!

"Ti adtatok nekem erőt a mindennapokba"

Nem az anyaságot írta. Azt írta, ti adtatok erőt a mindennapokban. Most nem ők adnak? Totál depressziós ez a rész. Mintha már semmi és senki nem adna erőt. Pláne ha az iylen érzelgősség eddig nem volt jellemző rá....

2021. ápr. 7. 12:21
 9/35 A kérdező kommentje:

Bocsánat, én voltam a hülye

Úgy hangzik valóban a szöveg, hogy "Ti adtok"

Tehát jelen idő.

Mindenesetre írtam neki, hogy kedves tőle illetve egy mosolygós fejet.

2021. ápr. 7. 12:25
 10/35 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon nehezen tudom kimutatni a gyermekeim felé, hogy mennyire szeretem õket, DE belül minden gondolatom csak is róluk szól.Viszont velem is elõfordult, hogy irtam nekik, hogy mennyire szeretlek benneteket.Visszairtak,hogy jól vagy?, mi is nagyon szeretünk és tudjuk,hogy a távolból is mindig mellettünk vagy.Jól esett ezt hallani nekem, mert beteg is voltam és féltem egy bizonyos dologtól.

Talán az anyud is tart valamitõl vagy fél ebben az össze-vissza világban.Hiszen az ember élete az gyerekeirõl szó,legalábbis nekem.

2021. ápr. 7. 12:26
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!