Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Most kicsit lehet hülyének...

Most kicsit lehet hülyének néztek majd, de erre a váratlan üzenetre miképp lehet reagálni?

Figyelt kérdés

Anyám épp munkában van azonban kaptam tőle egy messenger üzenetet amiben az áll, hogy "Hálás vagyok Neked és (tesómnak), hogy általatok lettem édesanya. Ti adtatok nekem erőt a mindennapokba"

Ennyi az egész üzenet, egyszerűen nem tudom hova tenni sem, anyám nem ez a típus aki ilyeneket ír, én meg nem az az érzelgős vagyok akik elolvad ettől így nem tudom mit kezdjek vele.

Ti hova tennétek ezt?

2021. ápr. 7. 12:03
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
De oda írta utána, hogy amúgy így van, ahogy írta.
2021. ápr. 7. 13:36
 22/35 anonim ***** válasza:
52%
Ha esze lenne, nem mondta volna, hogy feladat volt....
2021. ápr. 7. 13:41
 23/35 anonim ***** válasza:
100%

Aki lepontozott, az képzelje el, hogy kap egy "szeretlek" üzenetet a párjától, majd pár perc múlva egy "ja, az volt a feladat hogy küldjek egy szeretlek üzenetet a paromnak" üzenetet utána.

22. voltam.

2021. ápr. 7. 14:49
 24/35 anonim ***** válasza:
100%
Az anyud is megéri a pénzét.
2021. ápr. 7. 15:02
 25/35 anonim ***** válasza:
35%

Írd neki vissza, hogy szeretnéd a figyelmébe ajánlani ezt a kitűnő Kamuway terméket, ami csak most, csak tőled mindössze 499999 forintért az övé lehet, ha kettőt rendel, kedvezmény is van.

Ilyesmit többször is küldhetsz neki, attól függően kivel szerződsz, hiszen most már tudható, hogy ha kérdi, csak azt kell mondani neki, hogy egy feladat volt:P

2021. ápr. 7. 15:12
 26/35 anonim ***** válasza:
84%
Feladaaaat? Mi az, hogy feladat? Hova jár, valami íróakadémiára? Te ebbe belenyugodtál? Hívd fel még egyszer, én megijednék! A depressziósokon a hozzá nem értő nem látja, hogy depressziós, csak utólag áll össze a kép.
2021. ápr. 7. 15:22
 27/35 anonim ***** válasza:
80%
Lehet valami hasonlóval szembesült, ami rávilágított mennyire fontos az anya-gyerek kapcsolat.
2021. ápr. 7. 15:36
 28/35 anonim ***** válasza:

Válaszokat elolvasni nem volt időm, de most elolvastam, most szembesülök vele: vajon mi lehetett, kitaláltak valami vetélkedőt és ez valami feladat volt? Hihetetlen.

Elmondani nem kellett volna.

2021. ápr. 7. 15:40
 29/35 anonim ***** válasza:
100%
Belefutott valami jófejség-bullshit-generátorba, és rányomott, hogy generáljon neki egy ilyen üzenetet.
2021. ápr. 7. 15:54
 30/35 anonim ***** válasza:
83%

Egyébként léteznek hasonló feladatok, személyiségfejlesztő, és hasonló tréningeken.

És utána a hangsúly a válaszokon van.

Mert nem mindegy, hogy ilyenkor az a válasz, hogy "szeretlek", vagy hogy "mi bajod van?".

2021. ápr. 7. 16:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!