Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tartanátok ezek után a kapcsol...

Tartanátok ezek után a kapcsolatot vele?

Figyelt kérdés

Nővéremnek nem akar összejönni a gyerek, már évek óta próbálkoznak. Most ilyen lombikprogrammal próbálkoznak. Nekem most derült ki hogy pcos vagyok, és lehet nem lehet gyerekem. Anyánk már állandóan mondogatja hogy unokát szeretne, mintha ez csak rajtunk múlna. Erre múltkor olyat mondott, hogy neki pont ilyen gyerekei vannak, hogy egyik se tud gyereket csinálni. Mivel érdemelte ő ezt ki a sorstól, hogy ilyen gyerek jutott neki.... ez nekem olyan rosszul esett, hogy azóta szóba se akarok állni vele. Nővéremnek nem is mondtam, mert ő nagyon érzékeny, és tudom milyen rosszul esne ez neki. De úgy vagyok vele, hogy megszakítom anyámmal a kapcsolatot, mert ezzel átlépett minden határt.

Ti hogy reagáltatok volna? Nektek hogy esett ez volna? Én túlzom el?

L25

2021. ápr. 4. 14:33
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
Nem fogjátok föl, hogy nem én mondtam, hogy nem lehet gyerekem?? Anyám mondta ezt, nekem hiába magyarázzátok, hogy mi a szitu, én tisztába vagyok mit jelent ez. De látom kár volt föltenni a kérdést, mert mindenki csak kötzködni tud. Az eddigi válaszokat köszönöm, de nem kell újat írni, törlöm a kérdést a listámról, mert nem érdekelnek az ötvenedik olyan válasz, hogy de ez nem jelenti azt, hogy nem lehet gyereked. Mégegyszer mondom, én ezzel tisztában vagyok, és nem is amiatt sírtam, hogy nem lehet gyerekem, hanem az nem esett jól, amit anyám mondott. Nem hiszem el, hogy ezt nem sikerült felfogni....
2021. ápr. 5. 11:10
 22/23 anonim ***** válasza:
100%
Azt irtad a doki mondta, es te inkabb hiszel az orvosnak :D meg hogy anyad is beszolt, hogy egyik se tud gyereket csinalni.
2021. ápr. 5. 12:07
 23/23 Savlekotő ***** válasza:
72%
Ha nincs kölyköd értéktelen vagy ebbe az országba,ezért vállalnak sokan miközben nem is akarnak amire a gyerek bax rá. Miért lepődsz meg ha a saját anyád is a mintát követi,ne tarts vele kapcsolatot ha nem akarsz gondolom eddig is szar volt,olyannal kell kapcsolat aki ha meddő is valaki nem lövetné is le..
2021. ápr. 5. 16:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!