Tartanátok ezek után a kapcsolatot vele?
Nővéremnek nem akar összejönni a gyerek, már évek óta próbálkoznak. Most ilyen lombikprogrammal próbálkoznak. Nekem most derült ki hogy pcos vagyok, és lehet nem lehet gyerekem. Anyánk már állandóan mondogatja hogy unokát szeretne, mintha ez csak rajtunk múlna. Erre múltkor olyat mondott, hogy neki pont ilyen gyerekei vannak, hogy egyik se tud gyereket csinálni. Mivel érdemelte ő ezt ki a sorstól, hogy ilyen gyerek jutott neki.... ez nekem olyan rosszul esett, hogy azóta szóba se akarok állni vele. Nővéremnek nem is mondtam, mert ő nagyon érzékeny, és tudom milyen rosszul esne ez neki. De úgy vagyok vele, hogy megszakítom anyámmal a kapcsolatot, mert ezzel átlépett minden határt.
Ti hogy reagáltatok volna? Nektek hogy esett ez volna? Én túlzom el?
L25
Visszavágnék hogy hogy tudott pont ő ilyen gyerekeket csinálni .
A helyedben en is rab@sznam az ajtót, megérdemli.
Én a helyedben megmondtam volna, hogy szüljön ő gyereket. Mondtam már ilyet anyámnak nem egyszer.
37/N
A pcos nem jelent 100% meddőséget. Maximum egy akadályt.
Pcos Ir-s 3 gyerekes anyuka vagyok.
Hogy reagáltam volna?
Elmondtam volna neki, hogy attól mert ő szült 2 gyereket az nem bérlet jegy és nem jog unokára..
Nem tehetsz sem Te sem nővéred, hogy nem az a fajták vagytok akik ránézésre teherbe esik.
11 éves koromban kezdődőtt 24 évesen a pcos 26 évesen az IR derült ki. 28 évesen szültem az elsőt. 31 évesen a másodikat 34 évesen a 3.-at moat 4 hónapos.
Nincs lehetetlen.
Kár magadnak ezt bemesélni..
A Pcos nem jelent 100% meddőséget.
Amíg egy nőnek meg van a méhe addig bármikor lehet gyermeke.
13# voltam
Akkor írom másképp, hogy felfogd. Vannak nálad is rosszabb helyzetben lévők, megannyian akiknek azt mondták sosem lehet gyermekük természetes úton. Még is lett. Rengeteg olyan nő van akit teljesen m3ddőnek kiálltott ki az orvos, aztán még is spontán terhes lett.
Csak ne járj úgy mint itt sokan akiknek a doki közölte pcos, elhitette, hogy spontán sosem lesz gyereke. Emiatt nem is védekezett majd itt sír, mikor teherbeesik, hogy de az orvos azt mondta..
Elhiszem, hogy ezt meg azt mondta az orvos,attől még nwm kell elkönyvelni se belesüppedni. Ha vágysz a gyermekre tenni kell érte. Ennyi lett volna a lényeg.
Megannyian adunk egymásnak reményt bátorítást azzal, hogy mi már megmutattuk nincs lehetetlen.
Te még egyenlőre az önnyalogatást lépcsőjén ülsz.
Én is átéltem ezt, majd leráztam magam és mentem tovább.
Igen, ha nem laksz egyutt vele, akkor felesleges tartani vele a kapcsolatot.
Egyebkent PCOS-el is lehet gyermeked! Sot, jobb lenne, ha inkabb azt mantraznad magadban, hogy lesz gyermekem :) remelem a parod szulei normalisak lesznek es jo nagyszulei lehetnek a gyerekednek. Mert anyad kozelebe se vinnem oket a helyedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!