Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nagyon fáj de bele kell...

Nagyon fáj de bele kell törődnöm hogy ez most már így lesz?

Figyelt kérdés

Apámmal nagyon összevesztem, életember először. El is jöttem otthonról. Egész életemben lenyeltem neki a békát, megkaptam minden anyagi támogatást de cserébe azt kellett csinálnom amit ő mondott, tűrnöm kellett, nyelnem kellett. És mindezt úgy hogy ő nem egyszer csinált elég nagy baklövéseket amiért mai napig nem kért bocsánatot senkitől (nárci). Soha nem is vallja be ha hibázik. Nekem most már elegem lett. Majdnem 30 éves vagyok és egyszerűen nincs magánéletem mert az apám parancsainak éltem (eddig).

Nagyon fáj, azt hittem ez elég ütés lesz neki hogy egyszer végre odaállok és kimondom amit gondolok, hogy mennyire megalázott minket, a családját, és mennyire megbántott illetve ott is hagyom, eljöttem otthonról. Gondoltam majd keres azért, mégis csak a gyereke vagyok. De semmi. 1 év telt el. Már nem fűzök reményt. Pszichológus is próbál nekem segíteni. Fáj elfogadnom hogy ennyire voltam fontos az apámnak, hazamennék mert hiányzik de tudom hogy ha ezt megtenném akkor egész életemet neki élném, fájdalomban, megaláztatásban, érzelmi zsarolásokkal. Ezt pedig már nem tudom elviselni és nem is szeretném.

Van valaki hasonló helyzetben? Ti mit tennétek a helyemben?

2021. márc. 31. 23:09
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
18%
Csak szemléltetni akartam (okoska), hogy rendezze a viszonyt ameddig nem késő! De bocs, hogy van aki nem úgy gondolkozik ahogy te. Egyébként meg honnan tudod, hogy tesóméknál mi okozta a gondot és mennyi ideig? Apám halála előtt majd egy évig nem beszéltek, nem találkoztak. Előtte sem sűrűn.
2021. ápr. 1. 12:18
 12/14 anonim ***** válasza:
90%
A kérdésben nem majd egy évről van szó, hanem egy egész életről! Nem kell mindig mindent rendezni! Van, aki arra nem méltó.
2021. ápr. 1. 13:22
 13/14 A kérdező kommentje:

Sajnos én megtettem felé egy első lépést is egy sms-el de nem lett változás. Neki úgy lenne jó ha hazamennék és még én kérnék bocsánatot tőle (még ha nem is én hanem ő hibázott nem is egyszer..) és mindezek után azt csináljam amit ő szeretne és mindig álljak készen a csicskáztatására.

Igazából azt hittem hogy ez a vita kicsit felébreszt benne valamit és picit változtat magán, de be kell látnom hogy ez sosem jön el.

2021. ápr. 1. 15:17
 14/14 Savlekotő ***** válasza:
100%

Nárcisztikus személy sose ismeri be a hibáit,sose, mindig a másik lesz a hibás az ő bűneiért is,tanuljátok meg,engedd el magadnak teszel jót vele. Te legalább erős voltál és kiszabadultál egy ilyen ember karmaiból.

70F

2021. ápr. 1. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!