Miért kellene mindenbem törődnöm? Sokan megkérdezik itt hogy mit csináljanak, de én se bírom soká. Hogy lehet bírni?
Pároméknál lakunk, mi 2 en, 2 szülő, 2 tetvér, 1 kisgyerek. 7 en.
Egyrészt elvárnák hogy a kertbe dolgozzak, ha neg csinálok vmit, az úgyse jò.
Kapáltatnák velem a kukoricát, stb. De miért kéne?
Ha főzök, volt h friss kaja volt erre anyja apja nem ették meg. Volt hogy mondta főzzek csak magunknak, ha meg vmit vezünk, eszünk kivancsiak mimdenre, minek vettük, van otthon.
Szerintük csavargunk meg d..gunk' máshoz bem értünk. Meg h elrontottam a fiukat. Pedig csak rávilágítottam, hogy sok minden nem normális a családjuk esetében.
El kell költözni.
Amíg nem tudtok, addig vagy alkalmazkodsz az ő szabályaikhoz, vagy visszamész a saját szüleidhez.
Érdekes, mindenki ezzel a mondattal dobálódzik. Igen elfogunk, amint lesz rá mód. De nemértem mindenki azt mondja itt az oldalon örülj, hogy ott lehetsz..szerintem ennél bonyolultabb..
Am nekem meg nincs hova mennem. Amúgy dolgozunk, mennénk mihamarabb, csak nem egyszerű.
Ha mindketten dolgoztok, akkor ki tudtok gazdálkodni egy albérletet. Nem kell palota, kezdetnek elég egy minigarzon vagy akár egy szoba többekkel összeállva.
Azért ezt írom, mert ugyanilyen helyzetben voltam. Ők nem fognak változni, ott nem lesz jobb 1000 beszélgetés, vita, veszekedés után sem. Így élnek több évtizede, nem fognak megváltozni a kedvedért.
"Kapáltatnák velem a kukoricát, stb. De miért kéne? "
Mert ott élsz, abból eszel élsz ami a gazdaságban is megterem minimum, hogy besegítesz. Elég szomorú ha külön kérni kell és nem egyértelmű számotokra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!