Mit tegyek, hogy a szüleim megértsenek és bégénhagyjanak?
Figyelt kérdés
Megpróbálom leírni azt amit a szüleim látnak. Egyész nep be van zárkózva, ki se jön a szobájából, vagy egy hétig kelett könyörökni, hogy rendetrakjon, folytonos veszekszés. Nekem ez folytonos szenvedés nem azért nem jövök ki a szobámból mert nem akarok hanem mert nem tudok. Nekem nagyon kellenek az emberi kapcsolatok de mivel 1 barátom sincs ezért a szüleimet is elzártam magamtól. Nem tudom megmagyarázni miért de a szobámba rendetrakni is nagyon nehéz és nekem így jó, nem jó csak nem tudok ellene tenni. Talán depressziós is voltam/vagyok. Ha valami nagyon fel tud idegesíten akkor ököllel ütöm a térdem vagy a csipőm és ez olyan kényszeres és nem tudom megállítani és akkor jön elő ha egyedül vagyok. Én szenvedek itt és milliószor próbáltam változtatni nem ment mert a szüleim is folyton lehúztak. Nem értik mennyire rosszul vagyok csak attól, hogy pl elmosogassak. Egyrészt a hátam 10 perc állás után kegyetlenül fáj másrészt nekem wc-re is kimenni nagy kihívás. Sokszor volt már, hogy a nappaliba voltam egyedül de hallotam, hogy valaki megy az ajtó elött azaz hamarosan bejön és én befutottam a szobámba csak ne lásson. Rengeteg lelki problémám van amúgy is de ha nem baj nem vesézem ki ezt most. Csak a szüleim mindig visszahúznak és egyszer már megbeszéltük, hogy hagyanak békén de nem tudják betartani. Illetve a szobámba van egy komód aminek 4 fiókja van és a legalsóba az ő fehérnemülyük és zoknijuk van és azért is folyton bemászkálnak a szobámba. Nincs kivel beszélnem és örülnék ha hagynák hogy egyedül kimásszak ebből az egészből és ne húznának le a folytonos baszogatásokkal. Nem tudom mit tehetnék.2021. márc. 31. 17:29
21/22 anonim válasza:
Nem kéne csesztetni. Kérdező, tudom hogy nagyon nehéz, de a környezetnek is nehéz. És mielőbb doki! Már egy gyengébb gyógyszer is sokat segíthet. Én is sokáig húztam hogy orvoshoz menjek, kis híján kinyírtam magam, az lett a vége. Közben meg a gyógyszer két nyavalyás hét alatt nagyon sokat segített.
22/22 anonim válasza:
Ha nem akarsz ezzel szakemberhez menni, kár volt kiírni ezt a kérdést szerintem. Mert azzal, hogy a szüleid (jogosan) nem hagynak békén, nem tudunk mit kezdeni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!