Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már illő lenne meghívnom...

Már illő lenne meghívnom magamhoz a fiam barátnőjét?

Figyelt kérdés
1év és pár hónapja vannak együtt, de az elején megmondtam a fiamnak, hogy ha lehet, akkor ne hozza ide, mert ellenzem a kapcsolatukat. Így nem is járt még nálunk. Viszont a fiam már ismeri a nő egész családját, keresztelőre is voltak együtt egyszer. A nő anyja és az élettársa nem rég jöttek haza külföldről és a fiamék ott töltöttek náluk 3 napot. A fiam nagyon dícsérte őket, azt mondja nagyon kedvesek. Ezek után illő lenne nekem is meghívnom a nőt legalább egy ebédre?

2021. márc. 24. 12:46
 71/96 A kérdező kommentje:
Ezzel nagyon mellé lőttél, mert a fiamnak minden ujjára akadna. De azt mondja neki nem kell senki, mert ezt szereti. Pedug akkor kaphatna jobbat mikor akar.
2021. márc. 25. 12:47
 72/96 anonim ***** válasza:
79%

Jó a fiad alfa hím. Szerinted.

Akkor a nő milyen? Annyira jó nő? Úgysem tudsz reálisan ítélkezni, mert utálod. :(

Vagy szexuálisan nyújt olyat, amit a hozzávaló lányok nem?

Vagy anyakomplexusa van?

Apakép? Elváltatok?

Megannyi kérdés...

2021. márc. 25. 12:52
 73/96 anonim ***** válasza:
80%
Nyilván senki nem képes mindenkit szeretni, nem is kell. De, hogy családon belül ne tudjam magam annyira megemberelni, hogy egy udvarias viszonyt képes legyek fenntartani valakivel, aki fontos annak az embernek, aki meg nekem fontos...hát ezt nem tudom elképzelni. Ennyi érettség (hogy ne mondjam, intelligencia) azért szerintem mindenkiben kéne legyen. Nem kell minden nap együtt lenni, arra a pár alkalomra pedig, amikor összejönne a család, biztos összeszedném magam, hogy ne én legyek már az, aki megkeserít másokat...
2021. márc. 25. 12:53
 74/96 A kérdező kommentje:
Nemcsak szerintem, hanem mindenki szerint. Nem váltunk el, és jó a kapcsolata az apjával. A nőre se lehet mondani, hogy csúnya, de a fiam ezerszer jobbat is találna nála. Átrágtuk már magunkat vele párszor hogy milyen buktató vannak egy ilyen egészségtelen kapcsolatnak, és miért kéne magához valót keresnie, de mindenre az a válasz, hogy ő akkor is szereti.
2021. márc. 25. 12:58
 75/96 Savlekotő ***** válasza:
72%
Egyre inkább érzem hogy a másik családban sokkal jobb a légkör,azért járnak oda már egy éve hozzád meg egy kávéra se vitte fel azt akit szeret. Keressetek neki megfelelő nőt és kötelezzétek rá hogy na ez a hozzád való mert nekünk ő tetszik,csak ez nem így működik.. Gyanítom ha egy 28 éves nőt vinne haza abba is bele lenne kötve ha számotokra nem megfelelő az sem,a gyereket meg végképp nem mi döntjük el a hogy a felnőtt gyerekünk akar e. :(
2021. márc. 25. 13:16
 76/96 anonim ***** válasza:
76%

Ki az a mindenki? A szomszédaid, barátnőid akikkel kipletykálod, hogy a nő akit nem ismersz és soha életedben nem láttál mennyire rossz a fiadnak? Tök hitelesek véleményalkotásra ebben a témában, tényleg. Esetleg olyan ember is ezt gondolja aki ismeri mindkettejüket és kicsit belelát a kapcsolatukba meg a helyzetükbe? Mert te te eddig még mindig nem írtad, hogy a nővel a korán kívül mi a baj.

Egyébként ha ennyire fogod a fiacskádat, akkor valószínűleg anykomplexusa van, azért keresett magának idősebb nőt. Az anyakonplexusról meg csak te tehetsz, te nevelted ilyennek, most edd meg amit főztél.

2021. márc. 25. 13:26
 77/96 anonim ***** válasza:
81%
"Nemcsak szerintem, hanem mindenki szerint." - aha, majd biztos a szemedbe mondják, hogy a Józsikád amúgy nem egy főnyeremény. :D
2021. márc. 25. 13:30
 78/96 A kérdező kommentje:
Mindig is népszerű volt a nők körében is. És most is az lenne, csak hát ő most " foglalt".
2021. márc. 25. 13:37
 79/96 anonim ***** válasza:
81%
#77 szerintem az anyós az, aki nem egy főnyeremény, akármilyen is legyen a fia... :'D
2021. márc. 25. 13:44
 80/96 Savlekotő ***** válasza:
67%

Akkor ha nálatok van hívj oda egy nőt aki neked megfelel és mond hogy ő lesz a csaja, a nő ugy se számít nektek,tegyétek az ölébe,garantálom nem kell többet pletyózni róla a kerítésnél mert képes lapon se látjátok.. Ilyen erőszakos banda elől fiad helyébe eltűnnék,vagy alibi csaj hurcolnék az orrotok alá,vagy egy prostit

vagy egy pasit vinnék oda fiad helyébe,akkor le nyelnétek a nyelveteket lehet és talán leszállnátok a 28 éves felnőtt életéről,a másik család meg már rég tudja hogy hozzátok miért nem kell menni szerencsére..

2021. márc. 25. 13:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!