Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már illő lenne meghívnom...

Már illő lenne meghívnom magamhoz a fiam barátnőjét?

Figyelt kérdés
1év és pár hónapja vannak együtt, de az elején megmondtam a fiamnak, hogy ha lehet, akkor ne hozza ide, mert ellenzem a kapcsolatukat. Így nem is járt még nálunk. Viszont a fiam már ismeri a nő egész családját, keresztelőre is voltak együtt egyszer. A nő anyja és az élettársa nem rég jöttek haza külföldről és a fiamék ott töltöttek náluk 3 napot. A fiam nagyon dícsérte őket, azt mondja nagyon kedvesek. Ezek után illő lenne nekem is meghívnom a nőt legalább egy ebédre?

2021. márc. 24. 12:46
 21/96 anonim ***** válasza:
83%
Biztos nem hívnék meg valakit a házamba akit nem kedvelek, csak mert "illik". Nem bírom az álszenteskedést.
2021. márc. 24. 13:10
 22/96 anonim ***** válasza:
60%
ad #11: nem kell, hogy véleményed legyen. Fiús anyaként pláne nagyon kellene vigyáznod, hogy ne hangold magad ellen a fiadat. Az én feleségem mindig nagyon ügyelt arra, hogy semmi véleményt ne nyilvánítson a fiunk aktuális nőismerőseivel kapcsolatban, az az álláspontja, hogy ő is szereti azt, aki szereti az ő kisfiát (legfeljebb a kapcsolat megszakadása után lett az illetőből büdös k..va). Sokak tapasztalata szerint a legjobb párkapcsolatban a nő az idősebb.
2021. márc. 24. 13:15
 23/96 anonim ***** válasza:
70%

Csak azt nem értem kérdező a kor különbségen kívül mást sem bírsz a lányban vagy csak ez az ok?

Ha csak ez akkor nem kéne ennyire ellenszenvesnek lenned hozzá, hisz a szerelemben nincs korhatár persze felnőtt korban nyilván. Ismerősöm pl. 22 és szerelme 36 éves azért ez is korhatáros nem? senkinek nem volt ez gond a családban.

Ha más akkor oszd meg velünk hátha tudunk segíteni jobb látásra bírni mert ilyen sokáig nem bírni valakig úgy hogy a saját anyuklája nem bírja a fia barátnőjét az azért nehézkes.

Legalább örülnél hogy szerlmes a fiad!

2021. márc. 24. 13:16
 24/96 anonim ***** válasza:
26%
Illene. De egy nagyon szerencsés srác lehet, ha 12 évvel idősebb barátnője van.
2021. márc. 24. 13:20
 25/96 anonim ***** válasza:
63%

#11: "Véleményem csak lehet."

Persze. És meg is tarthattad volna magadnak. Szerintem most már akár meg se hívd, jó kapcsolat ebből már nem lesz.

2021. márc. 24. 13:20
 26/96 anonim ***** válasza:
74%
Nem tudom mennyire gáz és mennyire nem a 12 év. Viszont a helyzet az, hogy nem lehet mit tenni, ha az ember gyereke nem ideális partnert választ. Ha szerelmes és az ember tiltja vagy ellenzi és ennek jelt is ad (nevezetesen, hogy nem engedi be a házába), azzal maga alatt ássa a fát, mert a gyerek akár emiatt megutálhatja a szülőt és emellett ugyanúgy az illetővel marad, ha törik, ha szakad.
2021. márc. 24. 13:21
 27/96 anonim ***** válasza:
34%
24.meg ha már 1 éves a kapcsolatuk.:)
2021. márc. 24. 13:24
 28/96 anonim ***** válasza:
73%
Egy felnőtt férfi el tudja dönteni, hogy ki mellett szeretne élni, bízzál a fiadban. Egy szülő számára a gyereke boldogságnál nem lehet fontosabb semmi. Attól még, hogy a nő idősebb, miért ne működhetne egy kapcsolat? Ha a férfi idősebb 12 évvel akkor meg semmi gond? De szerintem csak akkor hívd meg, ha meg tudod állni, hogy ne legyen kínos vagy kényelmetlen a látogatás, mert azzal az ellenkezőjét éred el, nem közelíteni fogtok egymás felé, hanem még inkább távolodni.
2021. márc. 24. 13:24
 29/96 anonim ***** válasza:
67%

26.ezt nagyon jól leírtad!

Kérdező ezzel el is veszítheted a fiadat.

Sőt el is költözhet.

ezt szeretnéd?

2021. márc. 24. 13:26
 30/96 anonim ***** válasza:
85%

"Ilyen nőt ".

Annyit sikerült megtudnunk a nőről, hogy 12 évvel idősebb. Semmi!!! mást, hogy milyen ember, stb...

Amúgy, mennyi idősek? Mert ha mondjuk 18 -30, akkor én is furcsán néznék, de gyanítom, hogy nem erről van szó.

2021. márc. 24. 13:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!