Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már illő lenne meghívnom...

Már illő lenne meghívnom magamhoz a fiam barátnőjét?

Figyelt kérdés
1év és pár hónapja vannak együtt, de az elején megmondtam a fiamnak, hogy ha lehet, akkor ne hozza ide, mert ellenzem a kapcsolatukat. Így nem is járt még nálunk. Viszont a fiam már ismeri a nő egész családját, keresztelőre is voltak együtt egyszer. A nő anyja és az élettársa nem rég jöttek haza külföldről és a fiamék ott töltöttek náluk 3 napot. A fiam nagyon dícsérte őket, azt mondja nagyon kedvesek. Ezek után illő lenne nekem is meghívnom a nőt legalább egy ebédre?

2021. márc. 24. 12:46
 51/96 anonim ***** válasza:
63%

42-es vagyok. Kb. egy kamasz érettségi szintjén állsz, mivel versenyt akarsz ebből csinálni, amúgy jegyezd meg, már a rajt előtt elvesztetted.

Korlátolt, ostoba nőszemély...

A fiad barátnője szerencsés, hogy nem ismer. A fiadat az ismeretség miatt viszont sajnálom...

2021. márc. 24. 16:46
 52/96 anonim ***** válasza:
64%

Hogy lenne neki könnyű?

Nem beszélhet neked a boldogságáról, az emberről aki a legfontosabb neki, hogy hol voltak, mi csináltak, mi történt velük. A saját annyával akivel jobb esetben mindent megbeszélhet csak a munkáról társaloghat meg arról, hogy milyen szép időnk van, ez tényleg szuper,

2021. márc. 24. 16:52
 53/96 Savlekotő ***** válasza:
67%

Gyanítom egyre több hétvégén lesz majd túl órás és lesz a te általad Nőnek hívott párjával, meg az ő családjával inkább,te meg képes lapon találkozhatsz vele.. 28 éves,ne akarj helyette élni. Itt nem a fiad barátnője a b kó....

70F

2021. márc. 24. 17:12
 54/96 anonim ***** válasza:
22%

Most, hogy írod a nő negyvenes...

Igen vannak bomba 41 éves nők, de ez 1-2%!

Sajnos a többség ilyenkor kezd megzuhanni. Jön a hormonszint csökkenés, testi-lelki panaszok.

Én sem örülnék, ha egy ilyen korú nő lenne a "szerelme" az élete teljében levő 28 éves fiamnak.

Azért gondolkozzon már el a sok anyát elitélő, hogy mennyire örülne a fonnyadó bájú, kis menyjelöltnek.

A fiad valami komplexusos lehet, de a nője is fura. Én 41 évesen nem tudtam egy huszonévesre, csak fiamként tekinteni,pedig rám is nyomultak, de harmincasoknak sem volt esélyük.

Remélhetőleg a fiad talál, egy fiatal, feszes hozzávaló kis nőt.

2021. márc. 24. 17:30
 55/96 anonim ***** válasza:
69%

Kérdező, "ilyen nő ", meg ellenzed a kapcsolatot, de azért "ne érje szó a ház elejét "?

Légy erős: már érte...

2021. márc. 24. 17:50
 56/96 anonim ***** válasza:
80%

Ha csak azért hívnád meg, hogy “ne érje szó a ház elejét”, akkor ne hívd meg inkább. Én se találkoztam már az anyóssal öt éve, és nem is vágyom rá, hogy egy olyan házban töltsem az időmet, ahol nem látnak szívesen. Van jobb dolgom is, mint lefolytatni egy kellemetlen bájcsevelyt egy rosszmájú nővel, aki minden mozdulatomban csak a hibát keresi.

Pedig velem csak annyi a gond, hogy római katolikus vagyok, nem református, mint ők. (Már le is lettem ateistázva meg zsidózva a hátam mögött 😂) Majd láthatják a “pogány” unokájukat a facebookon, ennyit értek el az ellenségeskedéssel. Meg annyit, hogy a fiuk már csak évente egyszer néz feléjük. Ha nem vigyázol, kérdező rád is ez vár, mert egyrészt sokan szülnek még negyven felett is manapság, másrészt a fiad nem fogja elfelejteni a viselkedésedet, es ha ezzel a nővel szakít is, lehet, hogy a következőt, aki fiatal és még szülne is gyereket, már csak azért se fogja hazavinni, még mutatóba se, a rossz előzmények miatt. (Ahogy azt a férjem öccse teszi. Három éve van barátnője, és még egyszer se vitte el a szülőkhöz.) Egyébként meg az se biztos, hogy a fiad akar gyereket, akkor meg tökmindegy hány éves a párja, ha szeretik egymást.

2021. márc. 24. 19:58
 57/96 Savlekotő ***** válasza:
37%

Remélhetőleg a fiad talál, egy fiatal, feszes hozzávaló kis nőt.

Aki meg pont ezért fogja a kérdező szemét ugyan úgy szúrni..

2021. márc. 24. 19:58
 58/96 anonim ***** válasza:
14%

54-el ertek egyet. Én is szomorú lennék ha a fiamnak egy hervado virág jutna.

Kérdező, van az a pont, amikor bele kell törődni, mert komolyan gondolja. Ha úgy érzed itt a pillanat, és őszintén tudsz nyitni, akkor hívd meg, ha (meg) nem, akkor várj.

2021. márc. 24. 20:26
 59/96 anonim ***** válasza:
60%
Vannak férfiak akiknek az idősebb nők jönnek be nincs ezzel semmi baj . Nálunk is van ilyen a családban . Elsőnek fura volt , de aztán megismert egy rendes idősebb nőt és még a nagymama is elfogadta a dolgot .
2021. márc. 24. 20:43
 60/96 anonim ***** válasza:
28%

De szép pár lesznek már úgy 5 év múlva, 10 év elteltével pedig...

51 éves néni vs. 38 éves bika férfi...

2021. márc. 24. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!