Már illő lenne meghívnom magamhoz a fiam barátnőjét?
Ez az egyetlen 'bűne' a lánynak, hogy 12 évvel idősebb?
Nagy bűn ez én mondom.
Nagyon szűk látókörű lehetsz.
Mi van, ha a fiad szereti, ha tapasztaltabb a partnere?
Mi ezzel a gond?
Nem szólok bele hogy együtt vannak, csak nem fogadom el őket. Véleményem csak lehet.
Lehet ,de akkor ne akard eljátszani ami nincs,vagy már kezded érezni h a fiad a másik családdal sokkal jobban érzi magát ahol el vannak fogadva párként, és emiatt akarsz most színházat játszani,vagy épp szét fúrnád őket? Ilyenek akik sírnak h jaj a gyerekem az esküvőre se hívott el,lesz unokám de a facebokról kell megtudnom.. A fiad távolodik tőled,mert ezzel elmarod magadtól. Vén vagyok de nem hülye szoktam mondani,te nem őszintén hívnád oda..
14.Miért nem lehet gyerekük?
Megtiltod vagy mi?
Ha már elmúlt 18 akkor végképp csak véleményed lehet erről és nagyon olyan a hozzáállásod mintha szét akarnád választani őket csak a korkülönbség miatt...
Elfogod magadtól marni a fiút ezzel a viselkedéssel főleg hogy ne te dönthetsz ebben és nem te tilthatod meg hogy lesz e gyerekük vagy sem!
Remélem azért nem olyan vagy aki szétválasztaná őket csak mert neked nem tetszik valami a kapcsolatban míg ők szerelmesek...ez önzőség szerintem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!