Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Már illő lenne meghívnom...

Már illő lenne meghívnom magamhoz a fiam barátnőjét?

Figyelt kérdés
1év és pár hónapja vannak együtt, de az elején megmondtam a fiamnak, hogy ha lehet, akkor ne hozza ide, mert ellenzem a kapcsolatukat. Így nem is járt még nálunk. Viszont a fiam már ismeri a nő egész családját, keresztelőre is voltak együtt egyszer. A nő anyja és az élettársa nem rég jöttek haza külföldről és a fiamék ott töltöttek náluk 3 napot. A fiam nagyon dícsérte őket, azt mondja nagyon kedvesek. Ezek után illő lenne nekem is meghívnom a nőt legalább egy ebédre?

2021. márc. 24. 12:46
 11/96 A kérdező kommentje:
Nem szólok bele hogy együtt vannak, csak nem fogadom el őket. Véleményem csak lehet.
2021. márc. 24. 12:55
 12/96 Savlekotő ***** válasza:
77%
Nem kell,úgyis csak arra menne ki hogy éket verj közéjük,hisz egy év után se fogadtad el,nem viszi oda hozzád,mert ő is tudja,be se mutatta,egy év e,inkább ő megy amit megértek..Egy éve együtt vannak,a fiad se hülye se nem vak valószínű.. Nem mi választunk párt a gyerekünk helyett.
2021. márc. 24. 12:56
 13/96 anonim ***** válasza:
73%

Ez az egyetlen 'bűne' a lánynak, hogy 12 évvel idősebb?

Nagy bűn ez én mondom.

Nagyon szűk látókörű lehetsz.

Mi van, ha a fiad szereti, ha tapasztaltabb a partnere?

Mi ezzel a gond?

2021. márc. 24. 12:58
 14/96 A kérdező kommentje:
Pl.gyerekük nem lehet és hasonlók.
2021. márc. 24. 13:01
 15/96 Savlekotő ***** válasza:
77%

Nem szólok bele hogy együtt vannak, csak nem fogadom el őket. Véleményem csak lehet.

Lehet ,de akkor ne akard eljátszani ami nincs,vagy már kezded érezni h a fiad a másik családdal sokkal jobban érzi magát ahol el vannak fogadva párként, és emiatt akarsz most színházat játszani,vagy épp szét fúrnád őket? Ilyenek akik sírnak h jaj a gyerekem az esküvőre se hívott el,lesz unokám de a facebokról kell megtudnom.. A fiad távolodik tőled,mert ezzel elmarod magadtól. Vén vagyok de nem hülye szoktam mondani,te nem őszintén hívnád oda..

2021. márc. 24. 13:02
 16/96 anonim ***** válasza:
79%
Kérdező már nem azért de emiatt fogod elveszíteni a fiadat nem a lány miatt...
 17/96 anonim ***** válasza:
74%

14.Miért nem lehet gyerekük?

Megtiltod vagy mi?

18/96 Savlekotő ***** válasza:
76%
Akkor nem lesz gyerekük,örökbe fogadnak,lehet a fiad se akar gyereket,ha fiatal lenne a párja és meddő azt is kiátkoznád mellőle,szerintem a fiad a jobb légkört élvezi a másik családban.. A gyerekeink életet nem mi éljük döntjük el hogyan kivel éljen,hány gyereket vállaljon,hol dolgozzon,mit gondoljon,mit olvasson,mert az nem a miénk,hanem az övék,annak kéne örülni hogy boldog a társával.
2021. márc. 24. 13:05
 19/96 anonim ***** válasza:
67%
Hiaba ellenzed ha lathatoan jol megvannak egymassal. Hivd meg, meg a vegen szimpatikus is lehet. 12 ev kulonbseg nem olyan nagy, legalabb erett nő,orulj neki, hogy nem valami 14 eves tinivel van.
2021. márc. 24. 13:06
 20/96 anonim ***** válasza:
84%

Ha már elmúlt 18 akkor végképp csak véleményed lehet erről és nagyon olyan a hozzáállásod mintha szét akarnád választani őket csak a korkülönbség miatt...

Elfogod magadtól marni a fiút ezzel a viselkedéssel főleg hogy ne te dönthetsz ebben és nem te tilthatod meg hogy lesz e gyerekük vagy sem!

Remélem azért nem olyan vagy aki szétválasztaná őket csak mert neked nem tetszik valami a kapcsolatban míg ők szerelmesek...ez önzőség szerintem..

2021. márc. 24. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!