Már illő lenne meghívnom magamhoz a fiam barátnőjét?
Van két ismerősöm.
Egy pár. A férfi 43, a nő 15 vagy 16 évvel több.
Hetedik éve vannak együtt. Szóval férfi 35, nő 50 felett volt.
41 évesen nagyon nem néni az ember (sőt, még szülhet is).
És 38 évesen sem feltétlenül bika férfi.
Aztakutyafáját...
Itt kell megtudnom, hogy hervadó fonnyadt néni vagyok 42 évesen?!?! :D
Nem vagytok normálisak de tényleg, kérdezővel az élen, akinek üzenem ne hivja meg aztanőt illemből se, már úgyis mindenki tudja a másik családban hogy egy fúria. Még szerencse, hogy a fia megtapasztalhatja milyen egy igazi, normális, elfogadó család.
Kit érdekel, hogy hány év van köztük?
Egyébként akkor ne fogadd el, csak ne csodálkozz, ha a gyereked, miután összecuccolt a nővel, nem nyitja rád az ajtót.
Megérdemelnéd.
Csak azért hívnád meg, hogy ne érje szó a ház elejét? Hát, ezzel már réges rég elkéstél, ugyanis több mint egy éve együtt vannak, és a hölgy már rég bemutatta a szüleienek a fiadat. Szerinted nem merült már réges rég fel mindenkiben, hogy mi lehet a baj veled, hogy nem viszi haza hozzád a barátnőjét a fiad?
Az is lehet, elmondta, hogy nem kívánod megismerni, akkor meg már úgyis mindegy, rég leírtak maguknak téged.
Amúgy bírom, hogy itt minden 40 feletti bombázó. :D
Igen, mint írtam is vannak dögös, szép kikímélt 40-es nők. Biztos itt nyomja az az 1-2%. :D
De azért legyünk már realisak...
Én is túl vagyok már a 41-en és simán letagadhattam egy tizest annyi idősen és most 51 évesen is.
Azért a bőr bizony nem olyan, a szemhéj ereszkedik, táskák alatta, az arc azért 45 felett már megindul lefele.
Ha nem sportol az illető, akkor petyhüdt lesz a popsi, stb.
A mellek sem ekkor vannak csúcson...
Tehát megegyszer! Vannak szerencsések akiknél ez lassú, vagy később jön el, de a gravitációval és a klimaxszal azért szembe kell nézni.
Az a gond, hogy a social médiában lájkolnak, istenítenek minden béna nőt és sokan azt hiszik magukról, hogy mekkora nagy ászok, mert a sok lúzer pali nyomja a emojikat.
41 feletti nő nehogy már idealisabb partnere legyen egy 28 éves férfinak, mint egy 25 éves szépsége teljében levő nő.
Jó lenne látni, hogy néz ki a kérdező fia. Mert lehet egy pusztult, kopaszodó, pohos, kólásüveg vállú kis gnóm, a nő meg jó testű szépség.
Na várjunk csak! Akkor meg nem áll össze a jó 40-es sem egy nyomival.
Lehet ronda, de lóvés?
Ki tudja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!