Kirakhatnak otthonról 18-20 évesen úgy,hogy nincs hova mennem?
Ha már előrebocsájtotta, hogy 18 évesen kirak otthonról, akkor miért fizetsz neki 16 évesen havi 40k-t? Inkább gyűjtsd a pénzt a felnőttkorodra. Míg nem töltöd be a 18-at, a szülőnek kötelessége eltartani, függetlenül attól, hogy neked van-e kereseted vagy sem. (Vagy ha a szülő nem tudja biztosítani a gyerek alapvető szükségleteit, akkor közbeszól az állam, de még az se kér havi 40k-t a gyerektől) Ha nevelőapád most elszedi minden pénzed, 18 évesen mihez kezdesz majd?
Amúgy anyád melyik világon él, hogy ezt hagyja...?
Úgy lesz,énis így akartam.
Anyám nem hagyja,mondta,hogy ne is adjak pénzt bele,mert úgy is elszórná hülyeségekre.Az anyukám a legjobb anyuka a földön,sokat harcol érte hogy jó legyen nekem.Rak félre nekem pénzt sokszor,és az ösztöndíjamat is félrerakom,később jól jöhet.
Mit jelent, hogy nevelőapa?
Örökbefogadott? Vagy az állam fizeti őt a nevelésedért?
"Addig is havonta bele kell adnom a közösbe 40.000forintot úgy,hogy megyek diákmunkát szerezni."
Ez tilos.
Az anyukám a legjobb anyuka a földön,sokat harcol érte hogy jó legyen nekem.
Aha,látszik,azért visz fxiról faxira.-
Már még bocsáss kérdező, de ha az anyukád annyira jó lenne, akkor egy ilyen elszólást a nevelőapádtól csírájában elfolytana. Én nem a gyerekemnek mondanám, hogy "á, nyugi, nem lesz semmi", hanem azonnal helyre raknám a páromat. Gondolom, a kettő kisebb közös lehet, anyukádnak meg egyedül nehéz lenne veletek,ezért nem mer hangot adni a véleményének.
Amúgy, lehet durva, de én a helyedben megemlíteném nevelő faternak, hogy egyáltalán nem kérhet tőled pénzt, amíg nem vagy nagykorú, és ha kell, akkor a gyámügyhöz fordulsz. Ha van egy kis esze, lefog mondani arról a havi 40-ről,mert azt talán ő sem akarja, hogy a saját gyermekeire is rászálljanak a gyermekvédelmisek.
"Az anyukám a legjobb anyuka a földön"
annyira mégse lehet jó ha hagyja hogy a párja ilyenekt mondjon a gyerekének
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!