Miért kell ennyire kiborulni egy öngyújtón?
Figyelt kérdés
Még otthon élek egy ideig, ezen nem tudok rövid időn belül változtatni.
Az a helyzet, hogy pakoltam és kiesett a zsebemből a gyújtó, és a szüleim ezt látva hatalmas patáliát csaptak, hogy mi az, hogy dohányzom. (Amúgy láncdohányosak mind a ketten.)
Viszont én nem cigizem, csak sok illatgyertyám van, valamivel meg kell őket gyújtani. De ezt nem hiszi el és megy a kiakadás rajta. Pedig amúgy látták, hogy majdnem két polcom tele van különböző illatgyertyákkal, füstölőkkel és egyéb ilyesmivel.
Miért kell ezen így kibukni? Csak egy gyújtó, ráadásul amúgy is nagykorú vagyok...
2021. márc. 19. 15:08
11/12 anonim válasza:
Mai dohányárak mellett lehet attól tartanak ha te is elkezded anyagilag csődbementek.
12/12 anonim válasza:
A szüleid kicsit kiborultak, nagyon! Ha ilyen gyertyamániás vagy, akkor miért nem lehetne nálad öngyújtó. Mondd meg a szüleidnek, hogy nézzék át a szobád cigi után kutatva. Vigyázz, nehogy ők tegyék oda a cigit és ráfogják, hogy a tied
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!