Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mért kell azon kiborulni,...

Mért kell azon kiborulni, hogy a szüleimmel egykorúakkal is chatelek? 14l

Figyelt kérdés

Szóval,játszok a GoodGame Empire nevű játékkal,a szövetségbe ahol vagyok 9 évestől 56 évesig vannak tagok,szóval eléggé más korosztályok.És azon izélnek anyuék,hogy nem kéne velük chatelni.De most mi azon a nagy cucc,hogy a egy játékon belül tippeket,tanácsokat adunk egymásnak a játékba és megdumáljuk a szövetségi dolgokat.Szerintem nem gond.Senkivel nem akarok talizni se bejelölni fbn.

Mért baj az,hogy a szüleim korosztályával is chatelek?14l

2016. aug. 9. 18:47
 1/7 anonim ***** válasza:
77%
Féltenek, nehogy valaki kihasználjon, rossz szándékkal közeledjen. Ez természetes, ezen ne húzd fel magad, ahogy leírtad, nem úgy hangzik, hogy nagyon erősen tiltanának. Mondd el nekik, hogy jöjjenek, nézzék meg, miről folyik a cset (ha ártalmatlan, akkor megmutathatod). Ha látják, hogy nem titkolózol, akkor megnyugszanak majd.
2016. aug. 9. 18:54
 2/7 gnoomage ***** válasza:
57%
Féltenek és nem értenek hozzá... Ez a kettő szokott az esetek 90%-ban lenni...
2016. aug. 9. 19:03
 3/7 anonim ***** válasza:
67%
Féltenek a pedofiloktól és a rossz emberektől.
2016. aug. 9. 19:23
 4/7 anonim ***** válasza:
28%

http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gye..

Gyanús volt, hogy már egyszer kiírtad...

2016. aug. 9. 19:53
 5/7 anonim ***** válasza:
74%
Honnan tudják, hogy ennyi idősek?
2016. aug. 9. 20:02
 6/7 anonim ***** válasza:
45%
Szerintem azert, mert felnek, hogy például egy pedofil a játékot - és a benne lévő kommunikációs rendszert - arra használja fel, hogy kiskorúakhoz kerüljön kozel, akik a tudtuk nelkul, veletlenul vagy direkt adnak ki neki személyes információkat, amiket kesobb felhasznál ellenük. De, nem hiszem, hogy ez valaha megtörténne, vagy megtörtént (foleg egy 14 evessel), de egy sorozatban lattam, h egy srac egy ilyen jatekon bérelt fel egy bérgyilkost es beszeltek meg h mit kell tennie, rejtjelekkel.
2016. aug. 9. 20:05
 7/7 anonim ***** válasza:
82%

Játszani közösen jó!!! Engem nem érdekel, hogy valaki kiskorú vagy sem. Nem gügyögök a 3 éveshez, nem lelkizek a kamasszal, Emberien és érhetően kommunikálok nemtől és kortól függetlenül a neten és az életben is. A pedofilokat meg össze kell hozni találkára olyan kislányos apukákkal, mit én. A lányom 13 éves...

42F

2016. aug. 9. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!