Miért kell így kiborulni egy kis kocsikázáson? Anya sose volt fiatal? Hogy engeszteljem ki?
Ma elmentem az egyik osztálytársammal (fiú, elég régóta bele vagyok esve) autózni (kapott egy autót a szülinapjára) és kikötöttünk Sopronban (210 km kb.), lényegtelen, hogy miért.
Csak az a baj, hogy anya rájött, hogy nem ott vagyok, ahol mondtam és mondta, hogy fél órám van hazaérni. Amikor szóltam, hogy ez kicsit nehéz lesz a körülményeket elnézve, eléggé felkapta a vizet.
Nemrég értem haza, végig hallgattam, hogy mégis mit gondoltam, bármi bajom lehetett volna, stb. A férje csak mosolygott az egészen és később mondta, hogy ő Horvátországig ment anno.
Anya elkezdte, hogy ezek után hogy engedjen el a Balaton Soundra, főleg, ha "ez a fiú" is ott lesz (az ő nyaralójukban lennénk). De nem értem, úgy viselkedik, mintha megszöktem volna és 1 hónap után jöttem volna haza.
Mintha ő sose lett volna fiatal, vagy nem tudom.
Nem egy roncs, megbízhatatlan kocsival mentünk, full új, az egyik legjobb autó és biztonságos is, a fiú is jól vezet, biztonságban éreztem magam mellette végig, évek óta motorozik, nem most vezetett először forgalomban.
Miért lenne kamu? Mert veled nem történt ilyen? :)
Nem menőzött egyáltalán, csak vezetett. Ennyi erővel anya mellé se üljek be, mert akkor is érhet baleset.
Akkor gondolom a srác se lehet sokkal idősebb, és olyan régóta sem lehet autóra jogsija. Anyukád csak féltett téged,sok idióta van az utakon, amit egy 16-7 éves, rutin nélküli sofőr nem biztos, hogy kezelni tud.
Amúgy jogosan akadt ki, ő bizalmat adott neked, de te eljátszottad. A sráccal meg gondolom azért nem akar elengedni a fesztiválra, mert úgy van vele, hogy belevisz a rosszba.
Kérj tőle őszintén bocsánatot, és ha újra bizalmat kapsz, ne játszd el még egyszer.
De ő úgy tudta, hogy a legjobb barátnőmmel vagyok és vigyázunk az öccsére, aztán este elmegyünk moziba, majd beülünk valahová.
Nem akartam, hogy elrontsa ezt, örültem, hogy a sráccal lehetek és ezért nem szóltam.
Nem csodálom, hogy Anyukád megharagudott.
Egy 16 éves elmegy 210 km-re autóval egy totál tapasztalatlan 17 évessel!
És még hazudsz is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!