Miért van rám kiakadva, amikor ő fizette és tudta, hogy mi lesz? Csak szerintem nem jogos ez?
A nyáron elég keveset leszek itthon, 4 napja jöttem haza, de holnap már utazom máshová és ez egész nyáron így lesz, pár napokat (2-3) leszek egyhuzamban itthon.
Apa ma reggel mondta, hogy nem igaz, hogy sose vagyok itthon és hogy tavaly is ez volt, jövőre lehet, kicsit kevesebb dolgot kéne kitalálnom, de ezt tök furán mondta.
Most meg bejött, és flegmáb megkérdezte, hogy akkor neki holnap megint el kell mennie pénzt váltani?! Én meg mondtam, hogy tekintve, hogy nem ugyanaz a fizetőeszköz, mint ahol voltam és nem csak kártyákat akarok vinni, ezért ja, jó lenne. Erre meg rám csapta az ajtót...
Nem értem, hogy mi a baja, amikor tudta jól, hogy keveset leszek itthon, hiszen ő fizette ezeket, nem csak bejelentem pár naponta, hogy x nap/hét múlva jövök.
Ha akkor nem csak helyeselt volna, akkor talán most nem kellene duzzognia, mint egy kisgyereknek.
Hidd el, vannak ennél nagyobb gondjaim is, de azokban nem tud senki segíteni.
Ez aztán a segíteni akarás...
Lehet túl felegma voltál, mint itt írod.
"Én meg mondtam, hogy tekintve, hogy nem ugyanaz a fizetőeszköz, mint ahol voltam és nem csak kártyákat akarok vinni, ezért ja, jó lenne."
Lehet szebben is beszélni egy szülővel.-
Ő kérdezte meg, hogy elmenjen-e, ha tudom, hogy ez neki ekkora fáradtság, nem mondtam volna, hogy menjen.
Általában ilyen vagyok vele, már hozzászokott.
Nem igazán értem, hogy ahhoz elég felnőtt vagy, hogy körbeutazd a világot, de pénzt váltani nem tudsz? Vagy helyben levenni a visáról, az alig számol fel valamit külföldi levételnél/fizetésnél, mi mindig azt használjuk és nem viszünk váltott pénzt.
Miért édesapádnak kell elmennie?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!