Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a szüleimre?

Figyelt kérdés

Nem keresünk valami jól, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy pl. vegyünk egy iphone-t, vagy hogy minden hónapban újuljon a ruhatárunk. Viszont most vesznek egy több mint 100.000 forintos valamit, kertészkedéshez. Ma elkezdtem azt, hogy nem megyek ki hozzájuk beszélgetni, nem mondom el hogy mik történtek a suliban stb. de így se veszik észre, hogy undorító, hogy nekem alig van ruhám és nem vesznek, erre meg apám megrendelésére már rögtön vesznek egy 100.000 forintos hülyeséget.

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. márc. 18. 16:19
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
85%

Mi az, hogy "keresünk"? Ha te is keresel, nem értem a kérdést. Adj bele a rezsibe meg a kajába, aztán spórolj a pénzedből. Ha nem keresel eleget, válts munkahelyet.

Ha nem keresel, sajna az ő pénzük, azt csinálnak vele, amit akarnak.

Egyébként meg nem mindegy, mit vesznek és miért, ha ahhoz kell, hogy zöldséget termeljetek és olcsóbban kijöjjetek, akkor az befektetés.

Ja, és nem dicsőség, hogy lemondasz az iphone-ról. Sokan vannak, akik jól keresnek és nincs nekik.

2014. márc. 18. 16:27
 2/15 anonim ***** válasza:
24%

Mivel ugyanezt a helyzetet èlem àt,mint te,igen jogosan.

Mi is,tavaly nyaralni mentünk,Horvátországba,miközben,alig van ruhám...

De könyörgöm, én sokkal szivesebb maradtam volna itthon,és ìgy eltehetem volna,kicsit spòrolhattunk volna,vehettem volna m

normális ruhákat öszre,télre,tavaszra,nyárra.....

2014. márc. 18. 16:28
 3/15 A kérdező kommentje:

nem keresek.

az iphone csak egy példa volt, nekem nem kell iphone :D

kössz a választ, a többiekére is kíváncsi vagyok

2014. márc. 18. 16:28
 4/15 anonim ***** válasza:
81%

Miből gondolod hogy nekik hülyeség attól mert neked az? Nekik meg az iphone a hülyeség, ami amúgy tényleg az.

Te tartod el őket vagy fordítva? Oké, hogy ők akartak gyereket de azért na, gondolom dolgoznak érte. Én diákmunkáztam és mindenem megvolt....szóval gondolkodj el, hogy tényleg nincs mit felvenned vagy csak meguntad a 20 ezer féle ruhád mindegyikét...

2014. márc. 18. 16:30
 5/15 anonim ***** válasza:
84%
Semmit, az ő dolguk, hogy hogyan osszék be a keveset és mit gondolnak szükségesnek, amire áldozni kell pénzt.
2014. márc. 18. 16:33
 6/15 anonim ***** válasza:
62%

Mennyi idős vagy?

"undorító, hogy nekem alig van ruhám"

ha "undorító" tegyél ellene!

Ha saját ruhákat szeretnél, keress munkát (vagy diák meló)

és vegyél magadnak! Nekem sikerült.....

2014. márc. 18. 17:00
 7/15 anonim ***** válasza:
60%

Mi az amit vettek?

Tényleg mennyi ruhád van? Közölted már velük, hogy kéne ez meg az, mert egy szál farmerba járkálsz télen-nyáron pl.?

2014. márc. 18. 17:03
 8/15 anonim ***** válasza:
57%
Én enni se adnék, undorító hogy ilyen hisztis liba vagy.Koldulj magadnak ruhát kicsi libuska, de ne a plázába , mert a barinőid előtt lebuksz ;)
2014. márc. 18. 17:17
 9/15 anonim ***** válasza:
Hàt sajnos nekem is magam kellettt megoldanom a ruhàzkodàst és az étkezést, de ez olyan 15-16-17 éves koromban volt, 18 évesenel kellett mennem. Te hàny éves vagy? Milyen a kapcsolatod a szüleiddel?
2014. márc. 18. 17:31
 10/15 anonim ***** válasza:
68%

16:28

"Mi is,tavaly nyaralni mentünk,Horvátországba..."

Micsoda szülők vannak.

Elvisznek a tengerpartra nyaralni ahelyett, hogy jól s e g b e rúgnának helyette!!

2014. márc. 18. 18:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!