Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Jogosan vagyok kiakadva a...

Jogosan vagyok kiakadva a szüleimre?

Figyelt kérdés

Nem keresünk valami jól, ezért nem engedhetjük meg magunknak, hogy pl. vegyünk egy iphone-t, vagy hogy minden hónapban újuljon a ruhatárunk. Viszont most vesznek egy több mint 100.000 forintos valamit, kertészkedéshez. Ma elkezdtem azt, hogy nem megyek ki hozzájuk beszélgetni, nem mondom el hogy mik történtek a suliban stb. de így se veszik észre, hogy undorító, hogy nekem alig van ruhám és nem vesznek, erre meg apám megrendelésére már rögtön vesznek egy 100.000 forintos hülyeséget.

Ti mit tennétek a helyemben?

2014. márc. 18. 16:19
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
90%

"Viszont most vesznek egy több mint 100.000 forintos valamit"

Kérdező!

Amennyi eszed neked van, még csoda, hogy egyáltalán hazatalálsz!!

2014. márc. 18. 18:03
 12/15 anonim ***** válasza:
90%

Ácsi! Nem "keresünk", csak a szüleid keresnek. Az ő pénzük, úgy gazdálkodnak vele, ahogy jónak látják.

Ha nem akarnak, nem vesznek minden hónapban új ruhatárat, nem vesznek Iphone-t, viszont vehetnek egy 100.000 Ft-os "valamit", ha épp azt tartják szükségesnek.

Ha ez az ifjú trónörökösnek nem tetszik, akkor így járt.

Nem hiszem, hogy büntetésnek fognák fel, hogy ősértődöttsége nem megy ki hozzájuk beszélgetni és szájat húzogatni.

Mellesleg: a dínók a tiédnél nagyobb aggyal kihaltak, szóval légy óvatos!

2014. márc. 18. 18:24
 13/15 anonim ***** válasza:
27%

16:28 a nyaralàsos vagyok..

Hogy megértsd:

Mindig is hasznàlt ruhàkat hordtam,ami miatt ki voltam közösitve mindenhonnan..

Ezért ugy hatàroztam pár éve,hogy a napi uzsomnapénzt a suliban ne költöm ételre,hanem félreteszem a kb 130-140 forintot....

Kb 2-3pòlòm,1-2pulcsim, ès 2farmerom van....

De nyugodtan gondolj egy hisztis tininek.. 16L ..

2014. márc. 18. 18:42
 14/15 anonim ***** válasza:
ird mar le h mi az a 100000 es hulyeseg, rotakapa? szantani kistrakesz?
2014. márc. 18. 23:51
 15/15 anonim ***** válasza:

Egyet mondok: USE CONDOMS!

29 F

2014. márc. 25. 18:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!