Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van rám kiakadva,...

Miért van rám kiakadva, amikor ő fizette és tudta, hogy mi lesz? Csak szerintem nem jogos ez?

Figyelt kérdés

A nyáron elég keveset leszek itthon, 4 napja jöttem haza, de holnap már utazom máshová és ez egész nyáron így lesz, pár napokat (2-3) leszek egyhuzamban itthon.

Apa ma reggel mondta, hogy nem igaz, hogy sose vagyok itthon és hogy tavaly is ez volt, jövőre lehet, kicsit kevesebb dolgot kéne kitalálnom, de ezt tök furán mondta.

Most meg bejött, és flegmáb megkérdezte, hogy akkor neki holnap megint el kell mennie pénzt váltani?! Én meg mondtam, hogy tekintve, hogy nem ugyanaz a fizetőeszköz, mint ahol voltam és nem csak kártyákat akarok vinni, ezért ja, jó lenne. Erre meg rám csapta az ajtót...

Nem értem, hogy mi a baja, amikor tudta jól, hogy keveset leszek itthon, hiszen ő fizette ezeket, nem csak bejelentem pár naponta, hogy x nap/hét múlva jövök.

Ha akkor nem csak helyeselt volna, akkor talán most nem kellene duzzognia, mint egy kisgyereknek.

2014. jún. 22. 11:50
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
62%
Pontozzatok le nyugodtan, de a kérdező szeretet helyett pénzt kap, ha apuka annyira szeretné, akkor foglalkozna vele és nem elpaterolná. A lány alkalmazkodott és beletőrödött, kihozza belőle a legjobbat. Ne fogadja el? Már miért ne, mit csináljon, menjen dolgozni, hagyja abba a sulit, mert az apja nem foglalkozik vele? Maradjon itthon és nézze, hogy igazából zavarja az apját? Nem, használja csak ki a lehetőséget, aztán amikor tud lépni, lépjen.
2014. jún. 22. 22:31
 42/45 anonim ***** válasza:

Előző:

Apuka szerintem szereti a lányát, és jót akar neki. Lásson világot, tanuljon nyelveket. Ha most otthon tutujgatja, abból semmit nem fog tanulni.

És igen, irigylem a kérdezőt, mielőtt ezzel vádolnának, valóban, én is kaptam ilyen lehetőséget, de jóval fiatalabb korban, amikor még nem tudtam élni vele, 13 éves koromban.

Szóval kislány használd ki, és köszönd meg Apukádnak :) Hogy az öledbe hullik, és nem neked kell érte később megküzdeni, mint nekem.

2014. jún. 22. 22:57
 43/45 anonim ***** válasza:

"Majdnem 2 hétig nem voltam itthon, egyszer nem hívott fel, hogy odaértünk-e, minden rendben van-e"

Szerinted mennyire érdekelheti a lánya?

2014. jún. 22. 23:00
 44/45 anonim ***** válasza:
Talán ha nyáron vállalnál diákmunkát, akkor abból tudnád fizetni egy részét és nem az apádat kellene állandóan lehúznod. Meg talán segíthetnél egy kicsit otthon is, törődhetnél anyukáddal is, ne állandóan a szórakozáson járjon az eszed. A te viselkedésed is nagyon gyerekes.
2014. jún. 23. 10:22
 45/45 anonim ***** válasza:
uhh, tuti hogy GD vagy -.-
2014. jún. 23. 15:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!