Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van rám kiakadva,...

Miért van rám kiakadva, amikor ő fizette és tudta, hogy mi lesz? Csak szerintem nem jogos ez?

Figyelt kérdés

A nyáron elég keveset leszek itthon, 4 napja jöttem haza, de holnap már utazom máshová és ez egész nyáron így lesz, pár napokat (2-3) leszek egyhuzamban itthon.

Apa ma reggel mondta, hogy nem igaz, hogy sose vagyok itthon és hogy tavaly is ez volt, jövőre lehet, kicsit kevesebb dolgot kéne kitalálnom, de ezt tök furán mondta.

Most meg bejött, és flegmáb megkérdezte, hogy akkor neki holnap megint el kell mennie pénzt váltani?! Én meg mondtam, hogy tekintve, hogy nem ugyanaz a fizetőeszköz, mint ahol voltam és nem csak kártyákat akarok vinni, ezért ja, jó lenne. Erre meg rám csapta az ajtót...

Nem értem, hogy mi a baja, amikor tudta jól, hogy keveset leszek itthon, hiszen ő fizette ezeket, nem csak bejelentem pár naponta, hogy x nap/hét múlva jövök.

Ha akkor nem csak helyeselt volna, akkor talán most nem kellene duzzognia, mint egy kisgyereknek.

2014. jún. 22. 11:50
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
83%
Anyukád mit szól?
2014. jún. 22. 13:04
 22/45 anonim ***** válasza:
80%

Remélem ez a kérdés kamu.

Ha meg nem, akkor szégyellhetnéd magad, és ezt nem irigységből mondom.

Apuci tejel neked mint a kisangyal, te meg úgy beszélsz vele flegmán, mint valami szolgával. Gratulálok. Össze tehetnéd a két kezed, hogy fizeti neked az egész nyarat. Gondolom ha azt mondaná, hogy innentől egy fillért nem látsz tőle többet, akkor te lennél a legjobban felháborodva. Undorodom a hozzád hasonló emberektől. Szerintem apád csak több időt akarna veled tölteni, mert szerintem már ő is érzi, hogy csak a pénze kell neked. Ez a tulajdonságot később még baromira vissza fog ütni az életed során.

Ha most ezen felhúzod magad, akkor minek fogadtál el mindent?

Én apád helyében (bocsi, de) 100%-ig elzárnám a pénzcsapot, és lemondanék minden utat, hogy megtanulj viselkedni, és ne legyél ennyire pénzéhes.

2014. jún. 22. 14:22
 23/45 anonim ***** válasza:
72%

A lenyeg az hogy ha nem jo vele a viszonyod akkor a penze se kelljen.

Elfogadod a penzet, elszorakozod, es meg neked all feljebb? Szanalmas, a helyedben en melysegesen szegyellnem magam.

2014. jún. 22. 14:29
 24/45 anonim ***** válasza:
92%

Szóval te azon problémázol, hogy apuci, aki finanszírozza a nyaradat, nem ugrott egyszerre a kérésedre mint egy alattvaló. Mellesleg pénzt váltani te is tudnál.

Az itt a gond (hiába tagadod le, látszik, és szerintem apád is tudja már), hogy te apádat csak a pénze miatt szereted. Ha szegény lenne, felé se néznél. Gondolom nem két fillért öl beléd apukád, erre mit kap vissza? Egy hálátlan pénzéhes lusta lánygyereket, aki már a legkisebb dolgokhoz sem képes a fenekét megemelni.

Szerintem gondolkozz el ezen, és változtass a hozzáállásodon.

2014. jún. 22. 14:30
 25/45 A kérdező kommentje:

Anya semmit nem szól ehhez...

Mert szerintetek ő semmit nem tett azért, hogy ilyen legyek vele?

Persze, amiért ad pénzt, rögtön legyek vele kedves és tegyek úgy, mintha ő lenne a világon a legjobb apa.

Ő meg a velem töltött idő... Na persze. Ha itthon vagyok, akkor is azt kell bámulnom, ahogy a korombeli lányokat hülyíti, vagy jópofiznom kell velük, vagy a barátaival, üzletfeleivel, akik között van akkora paraszt, hogy úgy bámulnak, hogy a szemük majd kiesik.

Ő nem akar velem több időt eltölteni, de nem zavar, már hozzászoktam ehhez.

Neki a cége, a pénz, a nők számítanak elsősorban, én csak ezek után jövök.

2014. jún. 22. 14:59
 26/45 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező, ha nem tetszik apukád viselkedése, akkor ne legyél partner ebben a kialakult helyzetben. Ne fogadd el a pénzét és akkor már nem is leszel "kiszolgáltatva" neki. De amíg az ő pénzén szórakozol, addig igenis jogosan várhatja el, hogy jó képet vágj a személyéhez. Mert lehet, hogy nem önzetlenül adakozik feléd, viszont nem is kötelező elfogadni a pénzt. Nyugodtan meg lehet mondani neki, hogy "apa, szerintem nem jó a viszonyunk és nem tetszik, hogy pénzen akarsz megvásárolni magadnak. Nem kell a pénzed, ha azt szeretnéd hogy jóban legyünk, akkor inkább töltsünk több időt együtt". És már is nem kell lemenned kutyába többet.
2014. jún. 22. 16:45
 27/45 anonim ***** válasza:
60%

Meg mindig nem erted? Koltozz el, allj a sajat labadra, ne fogadd el a penzet, es akkor kritizalhatod ahogy tetszik. Ez lenne a gerinces, korrekt viselkedes.

Ha meg nem teszed mert a penze bezzeg kell, akkor legyel olyan jo es vagj jo kepet a dolgaihoz. Ahhoz meg semmi kozod hogy milyen csajokat hajt, felnott ferfi, az o dolga.

2014. jún. 22. 16:56
 28/45 anonim ***** válasza:
96%

"Persze, amiért ad pénzt, rögtön legyek vele kedves...

...azt kell bámulnom, ahogy a korombeli lányokat hülyíti "

Az általad lenézett lányok is pont azért vannak vele, mint te: A PÉNZÉÉRT !!!

(Csak azok legalább kedvesek is vele.)

2014. jún. 22. 17:03
 29/45 A kérdező kommentje:
Gimnazista vagyok, nem dolgozom... Mégis hogy költözzek el, amikor a diplomások sem kapnak munkát? :)
2014. jún. 22. 17:15
 30/45 anonim ***** válasza:
Enyém is ugyanilyen, nálam a kocsi körül szokott ez lenni, azt ugyan én fizetem csak segítséget kérek tőle műszaki kérdésekben esetleg ha nincs időm szerelőhöz vinni/gumit cserélni stb. őt kérem meg. Mindig lelkesen megígéri mikor meg már számolok vele úgy tervezek elkezdi húzni a száját, meg hogy neki elege van. Nem tudsz vele mit csinálni kérdező, türelmesnek kell lenni nem kiakadni.
2014. jún. 22. 17:23
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!