Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Hogyan értessem meg a lánygyer...

Hogyan értessem meg a lánygyermekemmel hogy még fiatal és ha másba szerelmes akkor váltson?

Figyelt kérdés

Bonyolult a dolog, de egyértelmű.

Többször észrevettem hogy az interneten egy fiút állandóan néz, előzményekben elég sokszor kiírja a nevét is.

És ami a legnagyobb az hogy a fiú a háttérképe is a telefonján, gépen is vannak lementve képek.

Viszont van neki vőlegénye, akivel hetente találkozik, elég sokat veszekednek, de azt hiszem a lányom fél váltani, ismerkedni stb pedig még nagyon fiatal a maga 22 évével.

Mit tanácsolhatok én neki mint anya?

2014. jún. 20. 22:53
 1/7 anonim ***** válasza:
82%

Nem érdemes vele foglakozni,mert úgysem fog rád hallgatni szerintem,bár mondjuk soha nem lehet tudni.

És csak óvatosan,ne tudja meg hogy kutakodsz a gépen utána,akkor eléggé megfog rád haragudni az biztos.

2014. jún. 20. 23:05
 2/7 anonim ***** válasza:
85%

Elsőnek kérdezd meg, hogy miért mondott igent a vőlegényének, ha mégcsak nem is ismerik egymást, együtt sem élnek.

Miután elmagyarázod neki, hogy ennek így semmi értelme, jöhet az is, hogy talán menyasszonyként vagy úgy egyébként bármilyennemű párkapcsolatban is talán nem annyira egészséges, ha egy 3. fél után vágyakozik az ember, olyan betegesen, hogy egész nap utána csorgatja a nyálát.

2014. jún. 20. 23:18
 3/7 anonim ***** válasza:
0%
A másik fiúról szokott beszélni? Milyen viszonyban vannak?
2014. jún. 20. 23:37
 4/7 anonim ***** válasza:
40%
A 22 éves, felnőtt lányoddal miért is kellene NEKED megértetned bármit is???
2014. jún. 21. 07:52
 5/7 anonim ***** válasza:
69%

nem vmi híresség a másik,akiért csak rajong?

am 22évesen eljegezni összeköltözés nélkül, hogy hetente találkoznak? értelmes.

2014. jún. 21. 08:46
 6/7 anonim ***** válasza:

Ez elég fura, szerintem is egy híresség...

Kérdezz rá, hogy ki a háttérképe, abból nem lehet baj.

2014. jún. 21. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:
79%

Kérdezd meg, hogy ki az a fiú. Ha ő a háttérképe, akkor nem nagyon kell kutakodni ahhoz, hogy lásd :)

Illetve beszélgessetek a kapcsolatáról.

Annak idején nekem volt egy rossz kapcsolatom, és nagyon nehéz volt kilépni belőle. 18 éves korom óta vele voltam, majdnem 24 évesen tudtam elhagyni. Olyan gondolatok motoszkáltak a fejemben, hogy öreg vagyok már, úgyse találok mást, ő már úgyis az életem része, el kell fogadnom, hogy nekem ez jutott, még talán kissé mártírkodtam is magamban. De leginkább féltem az ismeretlentől, féltem hogy nem tudom megoldani az életem. Hiszen nem is éltem nélküle, a szülői házból egyenesen összeköltöztünk.

Egy egész év vívódás után tudtam csak meglépni a dolgot. Pedig minden barátnőm folyton azt mantrázta, hogy lépni kell, ő nem hozzám való. Viszont szülői támogatást nem kaptam. Azt hiszem, nagyon sokat segített volna, ha anyukám leül velem beszélgetni és elmondja, hogy számíthatok rájuk. És azt is, hogy miért kell kilépnem, és meggyőzni, hogy van még bőven esély egy új, jó kapcsolatra.

Esetleg ezt próbáld meg a lányoddal. A félelem nagyon komoly visszatartó erő, hát bátorítsd!

2014. jún. 21. 09:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!