Van itt olyan aki úgy érzi fiatal kora ellenére hogy soha nem fogja megtalálni az igazit és úgy érzi soha nem lesz szerelmes?
Ennek számottevő oka lehet, hogy valaki miért érzi ezt, akár testi vagy lelki dolgok állhatnak mögötte. Kinek miért van ez az érzése.
Kort nemet írjatok és azt hogy mi miatt érzitek ezt.
én nem vagyok "fiatal" max annak érzem magam, de 23 vagyok, és még én se voltam. Nem tudom mi a különbség a tetszés és a szerelmem között. ( ez utóbbi persze nem tudom milyen érzés)
Van rengeteg lány barátom akikkel elvagyok, de a tűz mindenkinék kialszik egy idő után.
Te mér érzed úgy hogy nem fogod?
Késő este mennyi filozófus :) ezt nagyon bírom. 20 éves és lemondott az életről. Így nem is csoda, hogy nem akar veletek szóba állni egy lány sem.
Ahhoz, hogy párt találjunk tenni is kell, nem csak ülni a wow előtt...
Egy meleg srácot szeretek 2 és fél éve. Életem első szerelme, nem volt köztünk semmi, csak a felettesem volt és egy éve nem is láttam. Olyan, mintha soha nem akarna elmúlni ez az érzés és nem sok esélyt látok rá, hogy bele tudok szeretni másba, akárki próbál felém közeledni...
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!