Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan aki úgy érzi...

Van itt olyan aki úgy érzi fiatal kora ellenére hogy soha nem fogja megtalálni az igazit és úgy érzi soha nem lesz szerelmes?

Figyelt kérdés

Ennek számottevő oka lehet, hogy valaki miért érzi ezt, akár testi vagy lelki dolgok állhatnak mögötte. Kinek miért van ez az érzése.

Kort nemet írjatok és azt hogy mi miatt érzitek ezt.

2014. ápr. 18. 01:24
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
látok rá esélyt h megtaláljam az "igazit", szerelmes már voltam. az már h mikor találom meg elég kétségbe ejtő... 19F
2014. ápr. 18. 01:27
 2/29 anonim ***** válasza:
szerintem nem fogom megtalálni, mivel utálom az embereket mert mind hülye, és max csak testi vonzalmat érzek irántuk
2014. ápr. 18. 01:29
 3/29 anonim ***** válasza:
szerelmes lehetsz akármikor, az h az igazit megtalálod-e,máskérdés
2014. ápr. 18. 01:38
 4/29 anonim ***** válasza:
Semmilyen témában, semmilyen célból, semmilyen helyen nem tudok ismerkedni. Nincsenek barátaim, soha nem volt barátnőm. 23/F
2014. ápr. 18. 01:42
 5/29 anonim válasza:
Szerelmesnek talæn leszek, de félek, ha rá jön, hogy milyen pici kidob... 14/f
2014. ápr. 18. 01:46
 6/29 anonim ***** válasza:
Én úgy érzem elveszítettem az igazit.
2014. ápr. 18. 02:02
 7/29 anonim ***** válasza:

én nem vagyok "fiatal" max annak érzem magam, de 23 vagyok, és még én se voltam. Nem tudom mi a különbség a tetszés és a szerelmem között. ( ez utóbbi persze nem tudom milyen érzés)

Van rengeteg lány barátom akikkel elvagyok, de a tűz mindenkinék kialszik egy idő után.

Te mér érzed úgy hogy nem fogod?

2014. ápr. 18. 02:08
 8/29 anonim ***** válasza:

Késő este mennyi filozófus :) ezt nagyon bírom. 20 éves és lemondott az életről. Így nem is csoda, hogy nem akar veletek szóba állni egy lány sem.

Ahhoz, hogy párt találjunk tenni is kell, nem csak ülni a wow előtt...

2014. ápr. 18. 03:27
 9/29 anonim ***** válasza:

Egy meleg srácot szeretek 2 és fél éve. Életem első szerelme, nem volt köztünk semmi, csak a felettesem volt és egy éve nem is láttam. Olyan, mintha soha nem akarna elmúlni ez az érzés és nem sok esélyt látok rá, hogy bele tudok szeretni másba, akárki próbál felém közeledni...

19/L

2014. ápr. 18. 03:28
 10/29 anonim válasza:
Testi okok miatt én sokszor érzem így magam 16/l
2014. ápr. 18. 08:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!