Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Van itt olyan aki úgy érzi...

Van itt olyan aki úgy érzi fiatal kora ellenére hogy soha nem fogja megtalálni az igazit és úgy érzi soha nem lesz szerelmes?

Figyelt kérdés

Ennek számottevő oka lehet, hogy valaki miért érzi ezt, akár testi vagy lelki dolgok állhatnak mögötte. Kinek miért van ez az érzése.

Kort nemet írjatok és azt hogy mi miatt érzitek ezt.

2014. ápr. 18. 01:24
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
csak tudod nekem nem az a nagyon tipikus friendzone volt. ő pasiként tekintett rám azaz elhitette. pl "azt álmodtam hogy csókolózunk" meg "épp úgy szeretlek mint a pasimat" stb... egyszóval játszott velem, közben csak arra kellettem hogyha épp szarok a dolgok a pasijával legyne kihez futnia, aztán ha a pasijával rendbejöttek a dolgok csapott valami értelmetlen hisztit nekem ami miatt távolabb tarthatott magától. aztán sokszor még én idiota én kértem bocsánatot amikor tudtam hogy nekem van igazam és ő is (néha be is vallotta utolag) csak inkiább legyen béke én megalázkodtam. aztán megunt és kidobott :)
2014. ápr. 18. 18:53
 22/29 A kérdező kommentje:

Szerintem én sem tudom mi az hogy szerelmesnek lenni, mindenkit elutasítok és nem érdekel senki, régen tetszett nekem valaki és nem volt viszonzott, azóta is rá várok és emiatt senki nem érdekel. Lassan kezdem úgy érezni hogy érzéketlen vagyok, alig ír rám valaki vagy áll szóba velem már is utasítom elfelé. Kezdem azt hinni aszexuális vagyok.

Nem szeretnék így élni és nem tudok, képtelen vagyok megnyílni akárki felé is. Picit csalódtam az életben és magamban is emiatt.

És egy nő vagyok aki már nem is annyira zöldfülű, mivel 20+ os éveimet taposom már.

2014. ápr. 18. 20:56
 23/29 anonim ***** válasza:
47%
akkor tegyél ellene! választhatsz 1 maraddsz ilyen és egyedul éled le az életedet 2 kicsit változol találsz valakit aki megért és boldogan fogsz vele élni. felesleges a multon rágodnod mert akkor nem a élsz igazán. élj a jelenben és légy kicsit minden nappal jobb ember mint elozoleg
2014. ápr. 18. 21:31
 24/29 anonim válasza:
Mindenki utal tuti h soha nem talalom meg az igazit... f/16
2014. ápr. 19. 10:11
 25/29 anonim ***** válasza:

Én úgy érzem, hogy már elvesztettem az igazit... Elég sokat csalódtam már a fiúkban, de azért reménykedek, hogy egyszer lesz valaki, akivel leélhetem az életem.

21/L

2014. ápr. 22. 15:46
 26/29 anonim ***** válasza:
Igen mert nyugtatón élek.. :( 21/F
2014. dec. 30. 05:41
 27/29 anonim ***** válasza:

Én így érzem, Kérdező. És már rég nem is keresem. Sajnos megtaláltam, már 18 éve, de ő nem kér belőlem. Más lány rajta kívűl pedig nem kell, elhajtottam mind.

Köszönöm szépen, nekem a szerelemből ennyi éppen elég volt. Ha ő nem lehet az enyém, akkor más se lesz. 

33/F

"20 éves és lemondott az életről. Így nem is csoda, hogy nem akar veletek szóba állni egy lány sem."

Fúúúú mekkora veszteség, igazi zombiapokalipszis a javából!

Tudod nem mindenki társfüggő, mint te...

2018. aug. 30. 04:18
 28/29 anonim válasza:

Én pontosan így érzek

Nem érdemes már keresni az igazit, semmi értelme, mert ha létezik is, egész biztos foglalt

Más lánnyal meg minek jönnél össze, ló helyett szamár effektus

A szerelem egy rakás szar, a párkapcsolat meg a fing utána

Ha van egy kis eszed, elkerülöd a szerelmet

#8 ha úgy gondolod, nincs igazuk, cáfold meg...ja hogy az nem megy

Nem izgat különösebben senkit se itt, ha nem áll szóba velük egy lány, nincsen rá szükségünk a boldogságunkhoz

A párkeresésnek meg semmi értelme, mert csak veszíteni lehet vele

2019. aug. 14. 16:55
 29/29 anonim válasza:

nem tudom, 34 fiatalnak számít vagy öregnek? sajna már nem lehetek húszéves, de már húszévesen is úgy gondoltam, hogy sose fogom megtalálni

ez az "igazi" amúgyis csak egy tündérmese, egy ábránd, azoknak készült akik rózsaszín álomvilágba akarnak menekülni a rideg valóság elől

semmiféle "igazi" nincs, kérdező, nem is lesz, a naivitás és idiotizmus frigye arra várni, hogy nnnna majd egyszercsak megtalálom az igazit...ki garantálja ezt??? senki...

"ezt nagyon bírom. 20 éves és lemondott az életről."

20 évesen is több esze volt mint neked akárhány évesen, én meg ezt bírom nagyon...

"Így nem is csoda, hogy nem akar veletek szóba állni egy lány sem."

konkrétan leszarjuk, ígyse meg úgyse kellünk a nőknek, akkor meg mit veszítünk?

"Ahhoz, hogy párt találjunk tenni is kell, nem csak ülni a wow előtt..."

aha, és garanciát is vállalsz rá hogy sikeres lesz?

ja azt már nem...

akkor ennyit a hülyeségeidről szerintem, kapcsolatfüggőkém

a mínuszodat kaptad is

"akkor tegyél ellene!"

minek? hogy aztán csalódjon?

"választhatsz 1 maraddsz ilyen és egyedul éled le az életedet 2 kicsit változol találsz valakit aki megért és boldogan fogsz vele élni"

1: egyedül sokkal boldogabb életet lehet élni

2: te talán vállalsz rá garanciát, hogy talál valakit és boldogan fog vele élni? mert ha nem, akkor leállhatsz a kotkodácsolással

"élj a jelenben és légy kicsit minden nappal jobb ember mint elozoleg"

fúúú, ezt a nagy életbölcsességet Pauló Coelhó is megirigyelhette volna!

te is kaptad a mínuszt

2021. jan. 27. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!