Van itt olyan aki úgy érzi fiatal kora ellenére hogy soha nem fogja megtalálni az igazit és úgy érzi soha nem lesz szerelmes?
Figyelt kérdés
Ennek számottevő oka lehet, hogy valaki miért érzi ezt, akár testi vagy lelki dolgok állhatnak mögötte. Kinek miért van ez az érzése.
Kort nemet írjatok és azt hogy mi miatt érzitek ezt.
2014. ápr. 18. 01:24
11/29 anonim válasza:
Én nagyon szeretek egyedül lenni, ezért erősen kétlem, hogy a közeljövőben lenne barátnőm. Nem is igénylem. Talán majd pár év múlva, de jelenleg nagyon jól érzem magam egyedül. :)
20/F
12/29 anonim válasza:
Lassan 17 vagyok és még barátom. Lehetett volna, de nem akartam, mert nem éreztem megfelelőnek a partnert. (Finnyás egy p*csa vagyok) Várok arra, hogy nekem is tetsszen egy fiú, én is tetsszek neki és ne csak egy kalandot akarjon tőlem. Attól félek, hogy ez messze lesz egy kicsit :) Egyébként én nem szégyellem, hogy még nem volt barátom, csak amikor egy társaságban ide terelődik a téma és kiderül és mindenki meglepődik az egy kicsit zavaró.
13/29 anonim válasza:
Szociális fóbiás és aszexuális vagyok. A párkapcsolat gondolata is teljesen elvont fogalom számomra. 24/F
14/29 anonim válasza:
Én úgy érzem. Folyton panaszkodom, hogy nincs senkim, és kéne egy barát, de ha randizok valakivel, úgy érzem nem hozzám való, talán képtelen vagyok szeretni.
15/29 anonim válasza:
Utolsó vagyok, ez kimaradt: 21L
16/29 anonim válasza:
Jelen
28/F
Már nem is keresem, van jobb dolgom is.
17/29 Sk1zo válasza:
Hat en inkabb ugy mondanam hogy nem hiszek igaz szerelemben mert mindig valamilyen modon vege a kapcsolatnak es kizarolag akkor lenne olyan hogy orok szerelem ha meg talalnam az olyan embert aki olyan mint en csak lany ugyan ugy erez stb. De ilyen ugy sincs csak a filmekbe :)
19/29 anonim válasza:
19/f volt egy nagy szerelmem, de csak plátoi volt, friendzone mivel végig volt pasija de én őszintén szerettem. mint még soha senkit azelőtt pedig voltam már szerelmes párszor. amiota megunt és kidobott nemisigazán tudok semminek örülni, életunt vagyok. félek bízni másokban mert egyszer már benne megbíztam és minden titkom rábíztam, beengedtem a szívem legmélyébe őt és csakis őt. de neki nem feleltem meg és ki "tépte" magát a szívemből. azota is sokat gondolok rá, rémálmaim vannak vele hogy lemond hogy mennire utál, és ugy igazán nemis érzem hogy valaha mégegyszer tudnék valakit így szeretni. pedig mindenki akinek mesélltem rola azt a véleménye hogy p.csa volt aki kihasznállt. de bármennyit is bántott, bármekkora lelki terrorba is taszított sokszor az értelmetlen hisztijeivel és eltűnéseivel, meg ezzel az egyszer kellesz egyszer nem hozzáállásával én máig nemtudom őt utállni, vagy nem szeretni :( nos én ezért érzem hogy ha nemis soha többé de egy jo ideig még biztos képtelen leszek valakibe annyira szerelmes lenni.
20/29 anonim válasza:
18:46, együttérzek veled :SSSS hát ha friendzóne-ba kerülsz, akkor kb. el is felejtheted a csajt, mert sosem fog pasiként tekinteni rád, ezért találták ki a friendzóne-t.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!