Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnatok a felesegetekre...

Haragudnatok a felesegetekre ha terhesen igy kiborulna?

Figyelt kérdés
Egy ismeros nonek tetszik a ferj elpletykalta hogy viszonyuk van de ez nem igaz. A feleseghez is eljutott a hir aki nekiesett a ferfinek es a ruhajat utazo taskaban kidobta az ajto ele. Miutan lenyugodott es a ferj is megmutatta az e-mail cimet,kozossegi adatlapjat,telefont kiderult hogy semmi nem igaz belole.Ennek ellenere a ferj elment az autoval. Szerintetek megbocsathato ez a kirohanas a felesegnek a terhesseg befolyasolhatta a viselkedeset?
2014. nov. 3. 16:45
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
Ebböl lehetne egy akciófilmet csinálni. Mondjuk a szomszéd autójával ment el, annak a csomgtartójában meg volt egy hulla.
2014. nov. 3. 16:54
 2/17 anonim ***** válasza:
11%
Nem haragudnék rá, de már másképp viszonyulnék hozzá, az biztos.
2014. nov. 3. 16:55
 3/17 anonim ***** válasza:
63%
"ferj is megmutatta az e-mail cimet,kozossegi adatlapjat,telefont" ettől még igaz lehet a pletyka...
2014. nov. 3. 16:57
 4/17 anonim ***** válasza:
50%

Megbocsátani megbocsátható, de az biztos, hogy ez semmilyen körülmények között nem normális viselkedés, és igen, haragudnék, vagyis inkább szomorú lennék miatta. :(

29/F

2014. nov. 3. 16:58
 5/17 anonim ***** válasza:
51%

Én férfiként haragudnék, sőt hatalmasat csalódnék a feleségembe, mert ezzel a viselkedésével azt mutatja ki, hogy soha nem bízott bennem, és egy hazug pletykát előbb elhisz, minthogy elém álljon, és rákérdezzen, hogy mi igaz ebből.

Ja, és nem mentegetőznék, hogy jaj, terhes ezért a hormonok miatt viselkedett így. Ha nem lett volna terhes akkor is így viselkedett volna..ennek semmi köze a hormonokhoz.

2014. nov. 3. 16:58
 6/17 anonim ***** válasza:
69%

Tippelek, de a kérdező férfi.

Egy nő tisztában lenne vele, hogy IGEN a terhesség teljesen felborítja egy nő hormonháztartását. Olyanon is sír amin nevetni kellene, és apró-cseprű dolgokon kiborul.

Ha valaki azt hazudja neki, hogy őt a terhes feleséget a férj megcsalat, akkor jogos, a kiborulás.

A férj hisztije nem jogos, amikor mégis elmegy.

2014. nov. 3. 17:00
 7/17 anonim ***** válasza:
33%

Nőként mondom, hogy igen, mert a "hormonváltozás" bromira nem indok, attól az ember még tudja kontrollálni magát - csak a hlye pitsák nem.

Érdekes is lenne, ha én minden apróság miatt a barátomnak ugranék, mondván csak dúlnak a hormonok. Mivel most a nap jó részében feszült vagyok, vagy épp sírós, érdekes kapcsolatunk lenne, az szent.

De vissza tudom fogni magam az Ő érdekében, nem rendezek jelenetet, nem bőgök állandóan, nem osztom ki, amikor megnéz egy csinosabb lányt...

2014. nov. 3. 17:06
 8/17 anonim ***** válasza:
56%
Igen, megbocsátanék. De el kell gondolkodni pár dolgon azért és változtatni rajta.. 1. ha bárki bármit is mond, akkor már egyből ezt kell csinálni? ez nem vezet jóra.. ott probléma van a bizalommal... szerintem először a férjet kéne erről meghallgatni és azután körüljárni ezt a dolgot.. 2. ha a feleség így felkapja a vizet, annak is lehet valami múltbeli oka, amit nem tudott lezárni.. másképp miért vergődött volna? Ha teljesen alaptalan az egész kiborulás, a férj élete teljesen tiszta.. miért találnának ki róla ilyet? Ha az ismerős nő azt látná a férjen, hogy teljesen elzárkózik ezektől és nem vevő ilyenekre, biztos nem is találna ki ilyet.. vagy igen? Mert sok ilyet lehet hallani, de ott a férj flörtjéből adódtak a gondok, félreértések, érzelmek... Ha ilyen sem történt, akkor meg fogjuk rá a terhességi túlérzékenységre. Egyszóval.. a házasság szent dolog.. ha gond van, probléma, azt meg kell oldani.. minden problémát orvosolni kell tudni.. és hogy legközelebb ne legyenek ilyenek, változtatni kell egyen, s máson.. sokan azt mondják ilyen feleség senkinek sem kell.. adjon teret a férjének.. flört még belefér.. szerintem meg mindennél fontosabb ez a szövetség, amit egy életre megkötöttetek és ha a feleség részéről nem fér bele ez meg az, akkor igenis változtatni kell a férjnek rajta, a béke érdekében.. Csakis így tud jól működni a házasság.. szerintem sokkal fontosabb, hogy nyugalom legyen a feleségben is, a terhesség alatt meg pláne..
2014. nov. 3. 17:08
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Ja és az már eleve nem jó, ha úgy álltok egymáshoz hogy viseld el ezt meg azt.. tűrd el.. mert ha el is viseli, attól a rossz érzések még nem múlnak el... és egyre csak távolodtok egymástól.. azt kell csinálni, amitől nem csak kívül, de belül is nyugodt lesz mindkét fél.
2014. nov. 3. 17:12
 10/17 A kérdező kommentje:
A ferj nem csalja.Akkor biztos a hormonok okoztak ezt mert eddig nem volt ilyen de mostanaban rosszul erzi magat. Azt erzi hogy elhizott de szerintem normalis az alakja.
2014. nov. 3. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!