Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Haragudnatok a felesegetekre...

Haragudnatok a felesegetekre ha terhesen igy kiborulna?

Figyelt kérdés
Egy ismeros nonek tetszik a ferj elpletykalta hogy viszonyuk van de ez nem igaz. A feleseghez is eljutott a hir aki nekiesett a ferfinek es a ruhajat utazo taskaban kidobta az ajto ele. Miutan lenyugodott es a ferj is megmutatta az e-mail cimet,kozossegi adatlapjat,telefont kiderult hogy semmi nem igaz belole.Ennek ellenere a ferj elment az autoval. Szerintetek megbocsathato ez a kirohanas a felesegnek a terhesseg befolyasolhatta a viselkedeset?
2014. nov. 3. 16:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
88%
Persze a kiborulásban a hormonok is közre játszhatnak, de az gáz, hogy egy dekát sem bízik a férjében, ha az első pletykára így reagál.
2014. nov. 3. 17:14
 12/17 anonim ***** válasza:
89%
Azert az se normalis hogy az asszony egy kosza pletyka miatt kidobja a ferjet. En ezt sokaig nem tudnam elfelejteni, terhesseg ide vagy oda.
2014. nov. 3. 17:17
 13/17 anonim ***** válasza:
80%

Kérdező IGEN, haragudnék, és persze, megbocsájtható, ha a feleség belátja a hibáját, és bocsánatot kér. Ha elkezdené a hormonjaira kenni, meg azzal jönne, hogy én mit csináljak másképp, na akkor már rezegni kezdene a léc, és közölném, hogy "EGY".

Mert hogy nekem is vannak nemi hormonjaim, oszt mégse d*gom végig a fél környéket azokra hivatkozva, amíg ő nem partner ebben, mert az embernek tudatos kontrollja, meg önuralma is van, nem csak hormonjai. És hát egyenjogúság meg egyenértékűség van - vagy mifene...

2014. nov. 3. 17:18
 14/17 anonim ***** válasza:
84%
Ha a feleség tényleg úgy érzi, meghízott és már nem vonzó, plusz ehhez hozzáadjuk a hormonokat, egy csinos nőismerőst, a megcsalásról szól pletykát, amit egy ismerőstől hall, plusz ha mondjuk sokat olvasgat hasonló fórumot, mint ez, teljes a tragédia. Annyian lépnek félre terhesség alatt, hogy szerintem mindenkiben felmenne a pumpa egy perc alatt a megaláztatás gondolata miatt. Természetesen, mielőtt repül az utazótáska, először le kellett volna ülni beszélgetni a férjjel: mint látszik, ez megtörtént, csak utóbb. A nő nem lett úrrá a dührohamán, itt hibázott. Az, hogy bizalmatlan, szintén igaz, de az is, hogy akit megcsalnak, az sosem gondolta volna korábban.. Attól, hogy a férj megmutatja a közösségi oldalakat, még simán megcsalhatja a nőt. Lehet másik e-mail címe, törölheti a gyanús üzeneteket, stb. Szóval ha a nő mégis hisz abban, amit a férje mond, az pusztán bizalom. Megingatták, de valójában bízik a férjében. A férj részéről teljesen érthető, hogy ez rosszul esik neki, viszont elég nevetséges, ha ez valaki szerint nem megbocsátható. (Persze csak ha nem nap mint nap történnek féltékenységi jelenetek.) A férj hibája is, hogy a nő nem érzi magát elég vonzónak és szerethetőnek. Ha ezek után még büszkeség kérdést is csinál abból, hogy "hogyan feltételezhették róla", az elég éretlen hozzáállás. Persze le kell ülni és megbeszélni a dolgot. Fel kell tárni az okokat, hogy miért reagált egyből így egy pletykára. A kapcsolatban kell egy kis nagyvonalúság, különben nem fog működni a dolog. A feleség hibázott a viselkedésével, de ha erre rámegy a kapcsolat, én azt gondolom, a férfi számára ez csak egy ürügy a kiugrásra.
2014. nov. 3. 18:04
 15/17 anonim ***** válasza:
56%

Meg de azért terhességre sem lehet mindent fogni.

Megbocsátható de mennyire felejthető a bizalom hiánya majd kiderül.

2014. nov. 3. 18:25
 16/17 anonim ***** válasza:
52%

# 14/15

Elég nagy baj, ha egy kapcsolatban ahol már gyerek is van csak a külsőség számít.

2014. nov. 3. 18:26
 17/17 anonim ***** válasza:
50%

3-nak igaza van

Én is 3.vagyok egy kapcsolatban, és bizony ott a feleség hiába nézne át telefont, e-mailt, bizony semmit nem találna...

2014. nov. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!