Szülők ti kiborulnátok, ha a 17 éves fiatok, egy 26 éves nővel járna? Hogy éreznétek, hogy ítélnétek meg a kapcsolatukat?
Nagy gondban vagyok. Egy sportkörbe járjunk jó rég. 14 évesen bevallota, hogy szeret. Akkor azt mondtam neki, hogy még a tinikor elején jár, pár év, és nálam 100x jobb csajokat szédíthet. Akkor megkérdezte, hogy ha 17 lesz és még mindig engem szeret és nekem sincs senkim akkor szóba jöhet-e mint férfi? Én meg könnyelműen igent mondtam. Fene sem gondolta volna, hogy 3 évig rám vár.
Most pedig szólt, hogy hamarosan 17 és még mindig velem akar lenni.
Egyik részem azt mondja miért ne? Helyes is, kedves is, lelkes. A korához képest értelmes is.
Ugyanakkor a racionális felem meg ágál ellene. Nagyon jóba vagyok a szüleivel, az anyjának sem volt újdonság, hogy szerelmes volt gyerekként belém. (megtalálta a fotómat a fiókjába, így jöttünk rá a dologra).
Szóval nem tudom mi legyen.
Családot mikor szeretnél? Szerintem főként annyiban baj, hogy azért 26 fölött már meg kéne állapodni, ő meg milyen biztonságot tudna neked adni egy családhoz? Nevelgeted a közös gyerekeitek mellett őt is?
Mert gyerekcsináláson kívül nagyon mást nem tudhat egy 17 éves kölyök..
No meg... "korához képest értelmes" - így beszélsz egy emberről, akivel összejönnél? Emiatt vicces...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!