Párom azért vált el a feleségétől mert a gyermektelenség megölte a kapcsolatukat. Mi lesz ha nekem sem lehet gyerekem?
Figyelt kérdés
2013. szept. 17. 19:26
1/18 anonim válasza:
Vizsgáltasd ki magad.
Amúgy biztos, hogy a feleség miatt nem lehetett, nem a férj lövöldözött vaktölténnyel?
2/18 anonim válasza:
Mint az elődöd példája mutatja el leszel hagyva. De ez kiderül majd egész pontosan akkor, addig kár rástresszelned.
Egyébként meg miért ne lehetne? Sőt.. még az sem biztos, hogy a nő volt a 'ludas'.
3/18 A kérdező kommentje:
A volt feleség járt orvosnál ahol kiderűlt, hogy meddő.
2013. szept. 17. 19:40
4/18 anonim válasza:
Ja és ezt a pasi mesélte ugye? Szerintem neki nincsen tölténye :D
5/18 anonim válasza:
"Párom azért vált el a feleségétől mert a gyermektelenség megölte a kapcsolatukat. Mi lesz ha nekem sem lehet gyerekem?"
Akkor tőled is elválik, oszt' jónapot.
6/18 A kérdező kommentje:
Azon a klinikán dolgozom ahova járt a csaj, amúgy jól is ismerem mert osztálytársnők voltunk sokat beszélünk egymással.
2013. szept. 17. 19:44
7/18 anonim válasza:
Oh szóval rámozdultál a barátnőd férjére! Tudod mi erre a jó szó, ugye? SZÉGYEN!
8/18 A kérdező kommentje:
Mi pár hete jöttünk össze és ők már egy éve külön vannak! Èrted?
2013. szept. 17. 19:55
9/18 anonim válasza:
Nyügi van anyukám! Akkor pattogj, ha nem tudsz majd gyereket potyogtatni, és te is lapátra leszel rakva :D
10/18 A kérdező kommentje:
A csaj amúgy sem a barátnőm!
2013. szept. 17. 19:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!