Párom azért vált el a feleségétől mert a gyermektelenség megölte a kapcsolatukat. Mi lesz ha nekem sem lehet gyerekem?
Annyi rosszindulatú rém van itt mostanában. Nem érdekli őket, hogy neked ez ijesztő, és amennyiben ismered a párod exét, rögtön te vagy a ludas, mert biztos szétrobbantottad őket.
Vizsgáltasd ki magad, de a párodat is. Akkor minden kiderül. Mondjuk, ha annyira nagyon szeret, lehet, hogy gyermektelenül is veled marad. De ha ez neki annyira sarkalatos pont az életében, akkor természetes, hogy csak olyan felesége lesz, akivel tudnak közös gyermeket vállalni.
Legalább vegyél ovulációs tesztet, az biztosan megnyugtat.
Nekem is rögtön az volt az észrevételem, hogy döbbenetes, mennyi rosszindulat van egyesekben és egyre jobban ellepik ezt az oldalt is. Komolyan, egyre jobban őrülnek meg az emberek.
Egyébként kivizsgálni csak úgy nem fognak. Meddőségi kivizsgálást akkor indítanak be, ha 12 hónap rendszeres próbálkozás is sikertelen. Egyébként nincs kőbe vésve, hogy a férfi döntött úgy, hogy elege van. Ha egy kapcsolatot kikezd valami, vegyük példának a gyermektelenséget, az ugyanúgy mindkét félen is múlik. A válás már ennek az okozata. De ne láss előre rémeket. Szerencsére a totális meddőség ritka. Nagy valószínűséggel pikkpakk teherbe esel majd természetes úton, ha szeretnél. Ha mégsem, akkor majd orvosi segítséggel.
Nagyon kafa kis kapcsi lehet, ahol már az elején ezzel stresszelik magukat a felek, hogy gyereket kell szülni!
Ha neked sem lesz, akkor repülsz!
Ennyi! Én mondjuk elgondolkodnék, hogy most vajon én kellek-e vagy az, hogy szüljek gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!