Szülők ti kiborulnátok, ha a 17 éves fiatok, egy 26 éves nővel járna? Hogy éreznétek, hogy ítélnétek meg a kapcsolatukat?
7. válaszolótól kaphatnék egy jogszabályt, vagy bármit arra, hogy ez nem legális?
szerintem belefér bőven, ha a srác értelmes, és te meg még nem akarsz megállapodni
Az ekkora korkülönbség hamar kibukik :) Főleg a mai fiatalok miatt mert kb semmihez sem értenek csak lézengenek a nagyvilágban :)
Aztán gondolj bele ,el kell kérni anyucitól ,fizethetsz neki csomó mindent és közben a többi ember meg is bélyegez hogy ilyen fiatallal jössz össze ahelyett hogy normális férfit szednél össze.
A te korodbeliek sem százasok de az bizti hogy igen is az érett férfitársaságra vágynak(meg néha kalandozásra,nálad meg szerintem tiltott gyümölcsről van szó amint megkapnád lehet el is múlna az érzés) .Egy biztos.sok jó úgysem származhat belőle de aztán soha nem lehet tudni,lehet ti lesztek a kivételek.
Nem olvastam el a válaszokat, csak a tiédet. :) Azt hittem, te anyuka vagy, vagy a fiú, de kiderült, hogy az említett nő vagy. Én még fiatal vagyok, nálad is fiatalabb, de úgy gondolom, hogy az a nő, aki egy ennyi idős fiúnál "keresi a boldogságot", vagy túl elkeseredett, vagy egyéb dolog nincs rendben a lelkében, a fejében.
Ezzel persze nem sérteni akartalak, ez csak amolyan "első benyomás" , egy ilyen történetet hallva. Te nem tűnsz olyan nőnek, - viszont így, ha kívülről látnám ezt a kapcsolatot, biztos, hogy ezt gondolnám.
nalunk nagyobb korkulonbseg volt, sokaig megvoltunk, nem a kor vegett mentunk szett.
siman tamogatnam.
Nekem is egyből Keleti Andi és a férje jutott eszembe:)
Kérdező, ne aggódj, bármi lehet ebből, semmire nincs garancia, mint ahogy arra sem, ha egy veled egyidős pasival jönnél össze.
Sok sikert nektek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!