Szülők ti kiborulnátok, ha a 17 éves fiatok, egy 26 éves nővel járna? Hogy éreznétek, hogy ítélnétek meg a kapcsolatukat?
Figyelt kérdés
2014. júl. 4. 21:47
21/22 A kérdező kommentje:
Nyilván nem az volt a kérdés, hogy szüljek neki gyereket és menjek hozzá. Ha egy velem egy idős férfivel jönnék össze akkor is kéne úgy jó 2 év, mire én ezen elkezdek gondolkodni.
2014. júl. 6. 17:48
22/22 anonim válasza:
25 voltam ő meg 18, amikor összejöttünk. Az elején még bizonytalan voltam, sokszor féltem is, lesz-e ennek jövője... vártunk, amíg biztos nem lett, hogy komoly a dolog. Ma már el se tudnak minket képzelni egymás nélkül. Voltam idősebbel is, pont annyival volt idősebb, amennyivel most én vagyok. Egy rémálom volt az egész, őrületbe kergetett a féltékenykedésével (pl féltékeny volt külföldi metálzenészekre, hogy ne HALLGASSAM azokat, mert biztos arra fantáziálok... Nem garancia az életkor semmire -.-) Meg amúgy mi a különbség? Ő végzős volt, én meg egyetemista. Ma már együtt élünk. Boldogan :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!