Miért kell ennyire kiborulni egy öngyújtón?
Még otthon élek egy ideig, ezen nem tudok rövid időn belül változtatni.
Az a helyzet, hogy pakoltam és kiesett a zsebemből a gyújtó, és a szüleim ezt látva hatalmas patáliát csaptak, hogy mi az, hogy dohányzom. (Amúgy láncdohányosak mind a ketten.)
Viszont én nem cigizem, csak sok illatgyertyám van, valamivel meg kell őket gyújtani. De ezt nem hiszi el és megy a kiakadás rajta. Pedig amúgy látták, hogy majdnem két polcom tele van különböző illatgyertyákkal, füstölőkkel és egyéb ilyesmivel.
Miért kell ezen így kibukni? Csak egy gyújtó, ráadásul amúgy is nagykorú vagyok...
Nekem anya szokta venni az öngyújtót, szintén illatgyertyához :D Sokkal egyszerűbb, mint a gyufával bajlódni.
Nagyon primitívnek kell lenni ahhoz, hogy két láncdohányos kiakadjon ezen, hiszen a gyerek azt utánozza, amit a szülőktől lát. Azért remélem legalább anyukád terhesen nem dohányzott, hogy utána meg ilyen semmiségen balhézzon. Hagyd rájuk, annyira sem ismernek téged a jelek szerint, hogy észrevegyék a gyertyagyűjteményed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!