Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem bírja felfogni...

Miért nem bírja felfogni anyám, hogy nem kell rám főznie?

Figyelt kérdés

Mostanában jobban szeretem magamnak elkészíteni amit megeszek, nekem nincs szükségem arra, hogy minden nap elém tegye az ebédet. Ha azt eszem amit ő csinál akkor is a fejemhez vágja, hogy miért nem eszek annyit stb.

Régen amikor próbáltam főzni ő sosem evett belőle, mondván, hogy nem szeretni meg ilyenek. Én próbáltam tiszteletben tartani, pedig azért rosszul esett mondjuk amikor életemben először csináltam valamit de rá sem nézett.

21 éves vagyok, szerintem valamennyire már meg kéne tanulnom önállóan élni és szerintem vagyok már annyira idős, hogy eldöntsem, hogy éppen mit kívánok enni, de mindig csak a probléma van belőle...

2021. márc. 9. 17:33
1 2
 1/14 Ékezetes billetyűzet ***** válasza:
52%
Mert egy anya ilyen. Nem hagyja éhen a gyermekét. De nyugodtan rászólhatsz többször is, hogy már szeretnéd magadnak megcsinálni az ételt, neked ez nem teher, hanem élvezettel csinálod.
2021. márc. 9. 17:36
 2/14 anonim ***** válasza:
89%
Nálatok szerintem most van az a helyzet amikor anyád kezdi belátni, hogy felnőttél és kezdesz önálló lenni, és ezt nem akarja elfogadni, inkább folytatja amit eddig, hátha anyu kicsije maradsz eztán is.
2021. márc. 9. 17:37
 3/14 anonim ***** válasza:
88%
én ezt sose tudtam megértetni se anyámmal se nagymamámmal
2021. márc. 9. 17:40
 4/14 alletta ***** válasza:
90%
szerintem főzz magadnak azt, amit szívesen megeszel. anyud majd rájön, hogy már nem kell fáradnia miattad, kezdesz önállósodni, amit lehet ő nem él meg a legjobban. úgy érezheti nincs már rá szükséged.
2021. márc. 9. 17:44
 5/14 anonim ***** válasza:
34%
Azért a legtöbb családban elég nagy pazarlás egyszerre többfélét is főzni, kivéve, ha tényleg nagy a család. Mert 1-1 adagot macerás főzni, 2-3 napig enni valamit sem az igazi, fagyasztani meg nem lehet mindent.
2021. márc. 9. 17:49
 6/14 anonim ***** válasza:
37%
Ez természetes hisz ő egy anya. Főzz magadra és amit szeretnél azt edd. De amikor anyukád vissza utasítod hogy nem kell az amit főzött ne bunkó módon tedd,mert ez nagyon -rosszul esik neki hogy a saját gyermeke már a főztjét sem eszi meg... és magát fogja hibáztatni. Nagyon meg tudja viselni a szülőket egy ilyen apró dolog is. Én 25éves vagyok külön élek... és amikor anyum jön mindig hoz valamit amit ő főzött. De mondjuk nekem az anyukám főztjétől nincs jobb!😃
2021. márc. 9. 17:53
 7/14 anonim ***** válasza:
27%
Szivesen oda költözök,én majd megeszem anyukád főztjét
2021. márc. 9. 17:58
 8/14 anonim ***** válasza:
74%

Nálunk apánk is sütött főzött, akkor mi természetellenesek vagyunk? :)

Pedig hatalmas macsó volt.

mondjuk azt nem értem miért kell lepontozni, ahol azt írják, hogy szeretik az anyjuk főztjét.

2021. márc. 9. 18:13
 9/14 anonim ***** válasza:
74%
Nem értem ezeket az anyákat. A gyerek önállósodni akar, de neeem nekik problémázni kell ezen is.
2021. márc. 9. 18:23
 10/14 anonim ***** válasza:
46%
Ha a gyerekem majd maga akar főzni, az akkor lesz rendben, ha az egész családra főz. Persze nem minden nap, de ha főz, akkor ne csak magának tegye. Mondjuk én nem vagyok válogatós.
2021. márc. 9. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!