Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes felfogni...

Miért nem képes felfogni anyám, hogy az én vendégeim hozzám jöttek és nem hozzá?

Figyelt kérdés

A barátnőm átjött az új házunkba, mert elköltöztünk sajnos kicsit távolabb. 1.5 óra volt szegénynek az út... Anyám folyamatosan velünk van. Mintha az ő vendége lett volna. Elmentünk volna sétáli, aztán moziba, aztán meg csak úgy otthon lenni a szobámban. Erre anyám folyamatosan a sarkunkban van. Szinte kettőnk közé ül. Egy k*rva percünk sincs együtt...

Most nálunk vannak anyám unokái, akik a nővéremtől vannak... 3-5-6 évesek.. Elmentünk barátnőmmel végre sétálni. És mit csinál anyám? 10 perc múlva jönnek utánunk.

Otthon is meg séta közben folyamatosan beszélgetett a barátnőmmel. Ő is rengetegszer nézett úgy rám, hogy "ments meg!" Én emg modntam anyámnak: Anya. Hazatalálunk egyedül is köszi! Elengedi a füle mellett..

Aztán hazaértünk és ott is folyamatosan velünk volt. BEJÖTT A SZOBÁMBA! Mi van, ha épp... tudjátok.. Leül nézni? Úgy jön be, hogy : Hát itt vagytoook. Naa. hogy telt a napotok? bla bla bla..

Ennyi volt az egész nap. Egy kib*szott percünk nem volt kettesben. És ez mind anyám miatt.. Hogy miért nem kéeps nyugton ülni a p*csáján, ha vendégEM jön! Ő az ÉN barátnőm, nem anyámé. Ha elmegyünk sétálni KETTEN kézenfogva, akkor az nem azt jelenti, hogy ő is jönni fog. Csoda, hogy nem áll be kettőnk közé, hogy még hozzá se érhessek. Azt hiszi, hogy ő is része a kapcsolatunknak..

Az esküvőn mi lesz? A fotón ő is szerepelni fog?

2020. júl. 31. 13:27
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:
17/F vagyok
2020. júl. 31. 13:29
 2/29 anonim ***** válasza:
7%
Örülj, hogy a házában lakhatsz.
2020. júl. 31. 13:30
 3/29 anonim ***** válasza:
99%
Nem célozgatni kell, hanem megmondani, hogy kicsit szeretnétek kettesben lenni.
2020. júl. 31. 13:30
 4/29 anonim ***** válasza:
100%

Anyukád valószínűleg egy kicsit túlbuzgó és túlságosan közvetlen, nem veszi észre magát.

Amikor ketten vagytok nyugiban, akkor esetleg elbeszélgethetnél vele normálisan és közölhetnéd vele szofisztikáltan, hogy ne legyen olyan kellemetlen és ragadós, mint egy rágó amit nem lehet levakarni sem.

2020. júl. 31. 13:31
 5/29 A kérdező kommentje:
2: Ha nem tudsz értelmes választ adni kérlek meg se szólalj. köszönöm. Nem tehet ki a házából amúgy se :).
2020. júl. 31. 13:32
 6/29 anonim ***** válasza:
77%

Nekem úgy tűnik mintha szét akarna titeket szedni, csak sunyi módszerrel.

Lehet nem bírja a barátnődet. Kamuzd be hogy szakítottatok és kiderül.

2020. júl. 31. 13:33
 7/29 A kérdező kommentje:

Megpróbálok beszélni vele, bár az a nap után már elmondtam neki, hogy ilyet mégegyszer ne. Hozzám jött, szeretnénk kettesben lenni. Ha nem vette volna észre egész nap velünk beszélt. (anya) ezalatt mi kettesben szerettünk volna lenni. De nem. nem fogja fel.

Rohadtul felidegesített, mert Zsófi (bnőm) már nem akar többet eljönni, mert úgysem lehetünk kettesben.

2020. júl. 31. 13:34
 8/29 A kérdező kommentje:
6: neeem. szereti őt, meg engem is. Sőt. nagyon kedvel mindket így együtt, simán elképzelhető, hogy csak túlbuzgó és nem ismeri a határokat.
2020. júl. 31. 13:35
 9/29 anonim ***** válasza:
88%
Túlbuzgóság ide vagy oda, kopogás nélkül bemenni valahova alapvető bunkóság, plána ha abban egy szerelmespár van, egyedül.
2020. júl. 31. 13:37
 10/29 anonim ***** válasza:
94%

6-os vagyok, én ezt tapasztalatból írtam.

A volt anyósom is ilyen volt, aztán kiderült hogy amúgy utál. :D

2020. júl. 31. 13:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!