Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért nem képes felfogni...

Miért nem képes felfogni anyám, hogy az én vendégeim hozzám jöttek és nem hozzá?

Figyelt kérdés

A barátnőm átjött az új házunkba, mert elköltöztünk sajnos kicsit távolabb. 1.5 óra volt szegénynek az út... Anyám folyamatosan velünk van. Mintha az ő vendége lett volna. Elmentünk volna sétáli, aztán moziba, aztán meg csak úgy otthon lenni a szobámban. Erre anyám folyamatosan a sarkunkban van. Szinte kettőnk közé ül. Egy k*rva percünk sincs együtt...

Most nálunk vannak anyám unokái, akik a nővéremtől vannak... 3-5-6 évesek.. Elmentünk barátnőmmel végre sétálni. És mit csinál anyám? 10 perc múlva jönnek utánunk.

Otthon is meg séta közben folyamatosan beszélgetett a barátnőmmel. Ő is rengetegszer nézett úgy rám, hogy "ments meg!" Én emg modntam anyámnak: Anya. Hazatalálunk egyedül is köszi! Elengedi a füle mellett..

Aztán hazaértünk és ott is folyamatosan velünk volt. BEJÖTT A SZOBÁMBA! Mi van, ha épp... tudjátok.. Leül nézni? Úgy jön be, hogy : Hát itt vagytoook. Naa. hogy telt a napotok? bla bla bla..

Ennyi volt az egész nap. Egy kib*szott percünk nem volt kettesben. És ez mind anyám miatt.. Hogy miért nem kéeps nyugton ülni a p*csáján, ha vendégEM jön! Ő az ÉN barátnőm, nem anyámé. Ha elmegyünk sétálni KETTEN kézenfogva, akkor az nem azt jelenti, hogy ő is jönni fog. Csoda, hogy nem áll be kettőnk közé, hogy még hozzá se érhessek. Azt hiszi, hogy ő is része a kapcsolatunknak..

Az esküvőn mi lesz? A fotón ő is szerepelni fog?

2020. júl. 31. 13:27
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
Hát végülis ja... De most is tuti fog jönni egy olyan alak aki nem tud már semmibe belekötni és azzal fog érvelni, hogy "anyám háza, neked ott nincs szobád. oda jön be ahova akar".. :( Ilyen válaszok teljesen feleslegesek.
2020. júl. 31. 13:38
 12/29 A kérdező kommentje:
10: persze, én értem! :) De ha látnád akkor biztosre vennéd, hogy kedvel minket. Inkább a túlbuzgóságra hajazok, és csak a határok nem ismerése a gond...
2020. júl. 31. 13:39
 13/29 qkker1 ***** válasza:
6%

"2: Ha nem tudsz értelmes választ adni kérlek meg se szólalj. köszönöm. Nem tehet ki a házából amúgy se :)."

Miért ne tehetne ki?

2020. júl. 31. 13:42
 14/29 anonim ***** válasza:
74%

Az anyák nehezen viselik, ha a picifiúkat elveszi egy másik nő.

Türelem, és ha kell, többször is el kell mondani. Esetleg a nővéred is beszélhet vele.

+találkozzatok a városban, elkísérni csak nem fog. (Nem is kell megmondani, kivel találkozol)

2020. júl. 31. 13:43
 15/29 anonim ***** válasza:
15%
Bár 17 évesen én is erősnek érzem ezt a BEJÖTT A SZOBÁMBA dolgot. Gondolom, nem dolgozol.
2020. júl. 31. 13:44
 16/29 anonim ***** válasza:
92%
Édesanyád részéről egy egy passzív-agresszív módszer arra, hogy leépítse a kicsi fia nőjét, úgy, hogy ne lehessen semmit az ő szemére hányni. El is érte, hogy a lányt többé ne kelljen látnia. Elmarja mellőled cukros-édes módszerrel.
2020. júl. 31. 13:45
 17/29 A kérdező kommentje:

13: talán mert nem vagyok 18??? Neked sincs gyereked biztos :( a 4 évest is el kéne küldeni dolgozni ugye? :(

14: türelem az van. de fogy :( Jó ötlet a házon kívüli tali, de aznap a házat IS jött megnézni...

2020. júl. 31. 13:45
 18/29 A kérdező kommentje:
13: mégegy válasz a kérdésedre: a szülő(k) nek kötelességük otthont és nevelést biztosítani addig, amíg a gyerek nem elsz nagykorú. Magyarán el KELL tartaniuk. 18 fölött már csak családi megegyezésen alakul az egész.. Vannak, akik addig eltartják a gyereküket amíg tanul.. Érettségiig.
2020. júl. 31. 13:47
 19/29 anonim ***** válasza:
95%
Itt csak a nyílt és egyenes kommunikáció működhet, mert ezáltal mutathatja meg ő is a valódi motivációját. Tényleg kétesélyes, lehet nem veszi eszre magát, de simán benne van amit írnak is a többiek, hogy passzív agresszív a kedves anyuka..
2020. júl. 31. 13:48
 20/29 A kérdező kommentje:
15: te sem hallottál a magánszféráról? Anyám háza és? Attól még nem rontunk be a másikhoz csak úgy. Vállalta, hogy lesz egy gyereke, hát ez ezzel jár. Még jó, hogy nem a pincében élek.
2020. júl. 31. 13:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!