Miért nem képes felfogni anyám, hogy az én vendégeim hozzám jöttek és nem hozzá?
A barátnőm átjött az új házunkba, mert elköltöztünk sajnos kicsit távolabb. 1.5 óra volt szegénynek az út... Anyám folyamatosan velünk van. Mintha az ő vendége lett volna. Elmentünk volna sétáli, aztán moziba, aztán meg csak úgy otthon lenni a szobámban. Erre anyám folyamatosan a sarkunkban van. Szinte kettőnk közé ül. Egy k*rva percünk sincs együtt...
Most nálunk vannak anyám unokái, akik a nővéremtől vannak... 3-5-6 évesek.. Elmentünk barátnőmmel végre sétálni. És mit csinál anyám? 10 perc múlva jönnek utánunk.
Otthon is meg séta közben folyamatosan beszélgetett a barátnőmmel. Ő is rengetegszer nézett úgy rám, hogy "ments meg!" Én emg modntam anyámnak: Anya. Hazatalálunk egyedül is köszi! Elengedi a füle mellett..
Aztán hazaértünk és ott is folyamatosan velünk volt. BEJÖTT A SZOBÁMBA! Mi van, ha épp... tudjátok.. Leül nézni? Úgy jön be, hogy : Hát itt vagytoook. Naa. hogy telt a napotok? bla bla bla..
Ennyi volt az egész nap. Egy kib*szott percünk nem volt kettesben. És ez mind anyám miatt.. Hogy miért nem kéeps nyugton ülni a p*csáján, ha vendégEM jön! Ő az ÉN barátnőm, nem anyámé. Ha elmegyünk sétálni KETTEN kézenfogva, akkor az nem azt jelenti, hogy ő is jönni fog. Csoda, hogy nem áll be kettőnk közé, hogy még hozzá se érhessek. Azt hiszi, hogy ő is része a kapcsolatunknak..
Az esküvőn mi lesz? A fotón ő is szerepelni fog?
"2: Ha nem tudsz értelmes választ adni kérlek meg se szólalj. köszönöm. Nem tehet ki a házából amúgy se :)."
Miért ne tehetne ki?
Az anyák nehezen viselik, ha a picifiúkat elveszi egy másik nő.
Türelem, és ha kell, többször is el kell mondani. Esetleg a nővéred is beszélhet vele.
+találkozzatok a városban, elkísérni csak nem fog. (Nem is kell megmondani, kivel találkozol)
13: talán mert nem vagyok 18??? Neked sincs gyereked biztos :( a 4 évest is el kéne küldeni dolgozni ugye? :(
14: türelem az van. de fogy :( Jó ötlet a házon kívüli tali, de aznap a házat IS jött megnézni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!