Sok szülő miért nem tudja felfogni hogy a gyereke egy önálló emberi lény, akinek saját gondolatai és érzései vannak?
Keress rá: nárcisztikus szülők.
Amúgy amíg nem viselkedsz felnőttként, addig gyerekként fognak kezelni. Mást nem tudsz, mint elköltözni. Náluk csak kiharcolni lehet a tekintélyt, vagy még kiharcolni sem.
Ezt így mondták a szüleid, hogy neked nem lehetnek önálló gondolataid és érzéseid?
Ha ennyire önálló vagy, miért laksz még velük?
az en edesanyam ugyanez
elkoltoztem kozel 30 eves vagyok de a dolog nem valtozott
idejon, szo nelkul bejelenti hogy itt van az ajtonal, mindenhova velem akar jonni, egyszeruen levakarhatatlan
mindenrol tudni akar, mit csinalok, mikor, kivel, miert .....
mivel fizikailag nem tud mar ramnyitni a wc-n, bejonni a furdoszobaba (hiszen nem lakunk egyutt) ezek a dolgok megszuntek de minden mas maradt
utolso ketto ... latszik hogy tavolrol sem ismertek ilyen tipusu embert.
bezarni a wc ajtot kulcsra?
vicces
anyum az osszes ajto zarjat eltorte a lakasban hogy veletlenul se tudjam bezarni magam sehova
azon is teljesen ki volt akadva ha becsuktam a szobam ajtajat este lefekves elott (nem zarra, mert azokat mind eltorte, hanem siman becsukni hogy ne tarva nyitva legyen ejszaka)
mobilomat nem piszkalta, de csak mert nem ertett hozza
viszont ha telefonon beszeltem rogton ott termet, lekapcsolta a TV-t vagy abbahagyta az eppen akkor folytatott tevekenyseget hogy hallgassa mit beszelek a telefonon
jah, es nem volt/van beteg
orvos egy korhazban dolgozik :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!