Nem képesek felfogni a szüleim, hogyha egy több mint 200 millió pozitív értékeléssel rendelkező oldalról BANKKÁRTYÁVAL/PAYPALLAL kell rendelni, az nem átverés. Ez miért van?
Hát az az ő idejükben volt most meg 2018 van.
Ha tényleg lenyúlná a pénzünket, abból a rengeteg rendelőből lett volna nagy feljelentgetés. Az oldal nem tudna évek óta működni hogyha tényleg csak egy lehúzós oldal lenne.
Ők túl óvatosak, te meg túlságosan naiv vagy (még)
Én 35 vagyok, vannak dolgok, amiket kizárólag neten rendelek, de minimalizálom a kártyás vásárlásokat, akármilyen megbízható is az oldal (nálunk volt már a családban adatlopás, illetve ismeretségi körben több ilyen eset is történt, szerencsére a bank eddig mindig állta a kárt)
A kártyás vásárlásnak azért VAN kockázata, ha minimális is! Te vállalod, ők nem.
Tanuljátok meg elfogadni egymást!
Ha meg utánvétes oldalt találok és azon akarok rendelni akkor meg "fiam drága a kiszállítás menjünk be a városba vegyük meg"
A városban meg 2x olyan drága ezért nem vesszük meg. Pls ..
Ezen jót nevettem 😂😂
A steam átver 😂😂😂😂
Mondd meg nekik nyugodtan,hogy a steam nem ver át.Bár az igaz,hogy az Ebay szeret átbszni.De csináljatok egy próbát és majd meglátják.Rendelj valami pár száz forintos dolgot.És ha megjön akkor mutasd meg nekik,hogy nem ver át a steam :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!