Nem képesek felfogni a szüleim, hogyha egy több mint 200 millió pozitív értékeléssel rendelkező oldalról BANKKÁRTYÁVAL/PAYPALLAL kell rendelni, az nem átverés. Ez miért van?
Kisfiú, a helyzet egyértelmű. A szüleid nem akarnak minden szart megvenni neked csak mert te folyton költekeznél az Ő zsebükre. A többi duma hogy befogják a szádat. És nekik van igazuk:
Majd a saját pénzed szórd, ne más zsebére menőzz...
Mert prolik.
Képtelenek haladni a korral.
Mellesleg 14 évesen bemész az első berskába meg promódba és ott van a "divatos" tömegcuccod.
Minden boltban kapsz bzifarmert és tapadós, combig érő atlétát vagy leggingset és fél segget láttató felsőt hozzá.
"há' az tizedannyiba kerülne, és az úgy már nem jó, mit szólnak a haverok?"
Pont erről van szó, hogy ott olcsóbb.
Erről beszélek, totál nem vagytok képben semmivel, csak toljátok ész nélkül, szokás szerint.
Kegyetlen ez az ész nélküli észosztás emberek...
Online megvenni dolgokat lényegesen olcsóbb lehet és se a steam, se a paypal nem lopja el az ember pénzét, ezt a jóval 60 év feletti édesanyám is képes volt felfogni már elég régen. Lehet ekézni a gyereket, hogy játékot és ruhát szeretne magának, de a szülei igenis bele vannak akadva a kőkorszaki gondolkodásmódba. Nem képesek belátni, hogy hülyék hozzá, pedig egyáltalán nem téved a kérdező, normális helyről vásárolva, mint ebay, amazon, paypal, NEM LOPNAK EL SEMMIT. Ezt kéne már felfogni.
Ha meg nem akarja a szülő megvenni, mert nincs rá pénz/hülyeségnek tartja/szimplán sóher, mondja azt és kész. Egyesek valami gusztustalanul álszentek.
Hát hidd el én sem szidom a szüleimet, csupán annyit kérdeztem hogy miért nem értik meg ezt.
A tizenvalamennyi válaszból 4-5 beszélt erről a témáról főleg, a többi a korom miatt próbál kioktatni. Értem én, hogy anonimban le kell vezetni a felgyülemlett feszültséget, de ezt ne a GyK-n légyszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!