Nem képesek felfogni a szüleim, hogyha egy több mint 200 millió pozitív értékeléssel rendelkező oldalról BANKKÁRTYÁVAL/PAYPALLAL kell rendelni, az nem átverés. Ez miért van?
29, nem, a pénzt nem lopják el, azt megkapja az eladó.
CSak a csomag nem fog megérkezni, mert ezek nem könyvelt küldemények, ergo a posta tesz rájuk, úgyse tudod számonkérni rajtuk>
35: minden csomagot megkaptam eddig, ennyit erről. igen van, amit ellop a postás, de olyan is , ami elvész menet közben. ha nem kapod meg, visszaadják az árát és kész.
Ne osszad az észt, mikor nincs miből.
Az en nagymamam az utanvetben sem bizik. Mindig azt mondja hogy mi van ha nem az van a csomagban amit rendeltem :D. Egyszer volt hogy nem azt kuldtek amit rendeltem hanem egy nagyobb kiszerelest a termekbol, tehet en jartam jol es szamlan meg a kisebb kiszereles volt :P
Amikor o volt fiatal akkor nem volt meg internet, mindent szemelyesen vettek meg.
Ha hiszed ha nem, a szüleid nem ebben nöttek fel, nem csoda ha viszakoznak. Bevallom, én sem vagyok öreg roka, de én sem ebben nöttem fel gyerekkoromtol kezdve, ugyhogy számomra is idegen egy internetes rendelés - ettöl függetlenül nem ellenzem, csak én magam nem tudom hogyan müködik.
Valoban csináljatok egy külön számlát, amin elkülönitetek kevesebb pénzt, hátha igy már belemennek a szüleid. Maximum azt a pénzt bukjátok, ami a ruha ára lenne. Nekem egyszer rendeltek online, ráadásul nem is Kinábol, és selejtesen érkezett meg a termék. Szerencsére az elsö levélre rögtön válaszoltak, és visszautalták a pénzt. Ugyhogy ilyen szempontbol nincs rossz tapasztalatom ezzel az egésszel.
Egyébként pedig azt ne felejtsd el, hogy amig a szüleid pénzén élsz, addig azt kapod meg, amit a szüleid helyesnek vélnek, egy szavad sem lehet panaszkodni. Ha annyira szeretnél valamit megkapni, akkor dolgozz meg érte, vágd le a szomszéd füvet, vagy vásárolj be a szomszéd idös néninek, valoszinü megjutalmaz majd. Ha nincs ilyenre lehetöséged, rakd félre a karácsonyi, szülinapi pénzedet, és annál már egy szavuk nem lehet, hogy mire költöd..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!