Ennyire nehéz felfogni, hogy már felnőttem? (Többi lent)
Másodiknak: Igen....
Voltunk buliba, általába hajnal 3 fele hazajövök, kizártak itthon a kulcsot bentről bent hagyták, nem tudtam bemenni. Vissza mentem barátomhoz aludni, hajnal fél5kor hívosgat anyám hogy takarodjak haza....és addíg hívott, míg haza nem értem
23 éves vagy, költözz el.
Ennyi, nem kell ehhez nagy ész.
Egyetemen lehet e gy éni tanrendezni, azaz csak vizsgákra jársz. Mellette elmész nyolc orába melozni és összeköltözöl valakikkel.
Én pont ezt csináltam 21 éves koromtol mert mostohaanyám is terrorizált. Eljöttem otthonrol, most Svájcban élek és dolgozok a párommal együtt. Persze hisztizni könnyebb.
Te még nem vagy felnőtt, ha 23 évesen ezt hagyod:DDD Bocsi.
Egy eltartott gyerek, magáért kiállni nem akaró vagy, semmi több.Sírsz itt gyerekként...
Kezdj el dolgozni és adj a rezsibe, állj ki magadért vagy egyszerűen a boldogságoddal cuccoljatok egy albérletbe.
A másik meg, hogy tanult vagy, az nem jelenti azt, hogy tudod használni az eszedet..a diktafon is tanult, mert rajta a rizsa...s nem jut előbbre, mint te láthatóan 18 éves korod óta....
A remek példa mindörökre:
https://www.youtube.com/watch?v=PyMhBoqjAvk
Cseperedj fel mihamarabb és felnőttként kezel majd;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!