Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit reagálnátok/gondolnátok/mo...

Mit reagálnátok/gondolnátok/mondanátok ha a gyereket transznemű lenne?

Figyelt kérdés

Az anyám nehezen de elfogadja de nem támogatja. Az apám a sötétebb bőrüeket(cigányokat,négerek,spanyolok stb..) elítéli és ugyan így van a melegekkel. Nem mellesleg szokott b*zizni nem is ritkán így neki még nem mondtam. Ti mit reagálnátok, ha a gyereketek bejelentené, hogy transznemű?

Lenne külömbség abban, hogy fiúból lány akar lenni vagy lányból fiú?

2021. márc. 7. 19:17
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/73 anonim ***** válasza:
23%

"A transzneműség többnyire egy lelki baj végeredménye, hisz valamiért az illető önmagával nem elégedett, számomra ez egyenértékű a folytonos plasztikai mániával, hisz mindig kiderül a kisebbségi komplexus miatt nem tetszik a teste és azt hiszi a külső megváltoztatása mindenen segít, holott a lelke szorul segítségre."

Sajnos en nemtudok ilyen szepen es osszeszedetten fogalmazni de ez nagyon jol osszefoglalta hogy mit gondolok az egeszrol. Az egy dolog hogy senkit nem kell lekopkodni mert meleg vagy transzi de szerintem manapsag mar annyira elfogadas mania van, hogy bele se gondolunk hogy valojaban el kel e fogadni azt a bizonyoa dolgot.. merlegelni kene mivel segitunk jobban, ha elfogadjuk, vagy ha azt mondjuk hogy nem lanyom, ez nem egeszseges..

Persze egy feketet elfogadunk hisz nem tehet rola senki hogy hova szuletik. Attol hogy fekete meg lehet 1000 fele ember, lehet orvos, lehet modell, lehet elado, lehet drogos.. de egy transzi mas mert ott mentalis zavarok vannak.. egy transzi eleve nem egeszseges.. nem mondom h belejuk kell rugni meg egyet de ez egy mentalis betegseg es nem ugy kene kezelni hogy adjuk alajuk a lovat hogy persze Marika akkor holnaptol Marionak foglak hivni.. gondoljunk csak bele ha egy depressziosnak azt mondana valaki hogy igen igazad van, teljesen jol latod a helyzetet, valoban folosleges az elet es mindenki jobban jarna ha megolned magad.

Ahogy a depresszio is egy mentalis betegseg ami kiskori traumak vagy nem megfelelo gyerekkor miatt alakul ki (meg nyilvan a hajlam oroklodik es az is szamit) ugyanigy a transznemuseg is.. csak manapsag senki nem meri kimondani ezt mert akkor egybol homofob lesz meg Isten tudja mi. De attol meg igaza volt az egyik valaszolonak egy transzinak sokkal kevesebb eselye lesz part talalni mert sajnos a biologia kegyetlen, nem erdekli epp mi a divat, es egy transzin latszik hogy valami nem oke vele, mert ferfi-no egyszerre. Es ezt egy lelkileg egeszseges hetero ember nem fogja elfogadni parkapcsolatban. Hiaba elfogadja mint embert de osztonosen kevesbe vonzodunk azokhoz akiken latszik hogy valami "defektjuk" van hiszen ebbol az latszik hogy nem fognak tudni egeszseges utodot csinalni.

Az egesz transzi mania ugy termeszetellenes ahogy van.

Szemely szerint en ragaszkodok a nemi szerepekhez 100%osan tehat a no fozzon neveljen gyereket a ferfi dolgozon( en ilyen csaladot szeretnek) de tudom hogy nem mindenki ilyen sot sokan nem ilyenek, es eltudom fogadni teljes mertekbe h van olyan no aki nem akar noiesen kinezni, nem akar noiesen viselkedni, ez eddig oke de attol meg nem lesz no. Attol hogy en szeretem a cigany zenet meg szeretem a kamu Lv taskat meg nem leszek cigany. Mindenkinek van izlese preferenciaja hobbija stb..de azok NEM befolyasoljak hogy mi vagy, csak hogy mit szeretsz. Azt hogy mi vagy, nem befolyasolja semmi az egvilagon, es ezt mielobb benyeled annal elobb leszel elegedett es boldog. A latszatot megteremtheted sot teremtsd is meg, ha attol jol erzed magad, hordjal ferfi ruhat stb. De nem leszel ferfi, mert nem szulettel annak. Fogadd el.

2021. márc. 22. 18:20
 72/73 anonim ***** válasza:
38%
*attol meg no lesz elirtam a vege fele
2021. márc. 22. 18:23
 73/73 anonim ***** válasza:
66%

Én fel tennék egy kérdést neki vén csávóként, akar megöregedni vagy vén asszonyként, mert ilyen döntés ez sajnos. Titokban kis csekk, hogy rendben van minden esetleg visszanézni, hogy a böngészőben az elözményeket, mertha rengeteget nézett és olyan akár többszöri kihagyással vagyis vissza jött a téma neki olyan egy évente, akkor egyértelmű van valami. Ezt én úgy próbálom felfogni, mint ha diszlexiája lenne a gyereknek és el is visszük vizsgálatra és kap ellátás. Ez se lehet kinőni, hanem belenőni csak, ha nem áldiszlexia vagy felszínes.

Nem tudhatom mennyi energiát fektetett bele ebbe, ha sokat és minőségit akkor támogatom, de ha keveset és felszínest, akkor körül tekintő leszek vele, mert ilyen nem jön a semmiből. Akkor csak engedékeny leszek vele crossdressing meg úgy hívóm meg ilyenek akár mekkora szemeket és szidást kapok. Hormot nem fog tudni kapni tőlem 18 éves koráig, de szerintem megfog érte dolgozni magától, ha ennyire elhívatott, akkor segítek neki, hogy kapjon ilyen opciót majd pszichológus keresés vele beszélni, ha kell. Mütét az majd ő fogja összehozni hiszem addigra dolgozni fog jó eséllyel.

Én gyerekem én láthatók olyan dolgot amit még más nem. Ne hogy a lámpán lógjon, ha úgy alakul. Anyám házmesterként már látott embert a lakásában lógni a lámpán depresszió miatt. Ez egy piszok nagy felelősség más meg egy elmebajos csak. Én nem akarok a Taigetosz játszani, ha nem kellene, mint mások.

2021. márc. 23. 19:57
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!