Mit kellene tennem, ahhoz, hogy a szüleim, a rokonaim és az ismerőseim elfogadjanak fiúként?
Akkor a nőkhöz vonzódsz?
Amúgy meg ne hozd fel nekik egy ideig,úgysem hisznek neked szerintem.Majd talán,ha nagyobb leszel.
Szerintem keress fel egy pszichológust, ő tud abban segíteni, hogy hogyan tudnád beadagolni ezt az egész helyzetet a rokonoknak.
2, válaszadót nem értem. Attól, hogy valaki szeret a fiús dolgokat nem lesz fiú. Én sem hordok szoknyát, szeretem a kocsikat, fegyvereket, küzdősportokat. A fiú barátaim szekrényének tartalmát minden további nélkül felvenném, de közben tökéletesen megvagyok elégedve azokkal a testi tulajdonságaimmal amik nővé tesznek. Na egy transzneműnél ez az utolsó pont az ami hibádzik. Nem tud azonosulni a testével. Ez pedig akkor sem fog megváltozni, ha fülig beleesik valakibe.
Sajnos ilyenben nincs tapasztalatom, de nehany hete lattam ezt a videot.
Nagyon hasonló helyzetben vagyok, csupán annyi különbséggel, hogy 4 évvel idősebb vagyok nálad. Apám a kő-konzervatív felfogás megtestesítője, ő is az amerikaiakra meg az internetre fogja ezt az egészet. Már pont egy éve, hogy "háborút vívok ez ügyben" a családdal és úgy áll a dolog, hogy nyerésre állok. Ha érdekelnek a részletek, írj privátot :)
Csak FYI:
"A transz-szexualizmus a betegségek nemzetközi osztályozására szolgáló kódrendszer (BNO) 10. revíziójában a "Mentális és viselkedészavarok" főcsoport "A nemi hovatartozás zavara" alcsoportban még mindig szerepel, kódja F6400."
Hogyan alakultak a dolgok azóta, kérdező? Elfogadtak a szüleid meg a rokonaid fiúként?
Sikerült összejönnöd egy lánnyal?
Szia!
Már 20 éves lehetsz.
Sikerült azóta meggyőznöd őket? Hogy halad az életed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!