Mit reagálnátok/gondolnátok/mondanátok ha a gyereket transznemű lenne?
Az anyám nehezen de elfogadja de nem támogatja. Az apám a sötétebb bőrüeket(cigányokat,négerek,spanyolok stb..) elítéli és ugyan így van a melegekkel. Nem mellesleg szokott b*zizni nem is ritkán így neki még nem mondtam. Ti mit reagálnátok, ha a gyereketek bejelentené, hogy transznemű?
Lenne külömbség abban, hogy fiúból lány akar lenni vagy lányból fiú?
Hát én nem egy olyat hallottam, hogy amint megtudta átalakító műtéten volt vagy egyből lelécelt vagy próbálta elfogadni,de aztán mégis lelépett. Csak azok maradnak akik már BÁRMI áron vágynak egy partnerre(de nem véletlenül nincs senkijük)
Én se tartanék ki valaki mellett, ha belül nő kívül férfi stb. és nem azért mert fúúj valójában nő, inkább azért mert lelkileg őt nem érezném stabilnak, nem hinném hogy normális ember ilyen szinten csonkítaná magát és a legtöbb ember igenis egészséges lelkületű társat keres. Ennyi erővel egy plasztikai műtét függő sem kellene, mert lelkileg ő is nagyon sérült.
Én annyit szeretnék hozzátenni azok alapján amit megtapasztaltam az elmúlt 15 évben más-más országban, transzneműekkel való beszélgetések után ahol ez is szóba került.
Lehet elfogadónak lenni vagy nem, én nem egy olyan párt ismerek ahol a férfi transzneművel él együtt vagy épp házasok.
Ezek a férfiak mind ugyanazt mondták, hogy számukra a párjuk nő.
Nőnek tartják, nőnek látják és így szeretik őket.
És amikor rákérdeztem, hogy heterónak tartja-e magát a válasz mindig igen volt.
Akiket én ismerek ők boldogok az után a hosszú út után amit be kellett járniuk, hogy olyan neműként élhessenek aminek érzik magukat gyerekkoruk óta.
Nem tartom őket lelki sérültnek. Őket sem akik a linkben szerepelnek.
Itt mindkét fél nemet váltott és házasok, 12 éve ismerem őket személyesen.
Ami a párválasztást illeti, vannak lehetőségek arra, hogy ha valaki kifejezetten transznemű párt akar akkor találjon is, nem kell titkolózni sem.
Heteró férfiak és nők között is van nagyon sok pár nélkül, célok nélkül, önismeret nélkül, tele lelki bajokkal. Nem tudom Magyarországon milyen a transzneműek élete, párválasztási problémái de elhiszem, hogy nagyon nehéz lehet.
Azok a transzneműek akiket én ismerek a testükkel együtt vannak szeretve, elfogadva mert mint írtam, egy transznemű nőt a párja nőnek tartja mint ahogy ő is magát.
Itt nem olyan nagy gond a párválasztás ahogy én látom.
Nincs ezzel baj ,tegye tönkre magát mindenki ,ahogy akarja ( nagykórúként,természetesen) én azt nem értem meg,hogy várhatja el bárki is a saját anyjától, aki jó esetben óvta,szerettem,felnevelte,hogy tapsoljon ahhoz,hogy emberi roncsot csináljanak belőle. Az se nem fóbia,se nem gyűlölet,hogy igenis az ember nem akarja ezt a gyerekének . Szerintem köpje szembe magát,aki elfogadás címszó alatt ilyenben támogatja a gyerekét,mell,külső és belső nemiszervek csonkítása ,a középkorban nem csináltak ilyeneket..
Most meg az elmebeteg PC őrület még bíztatja is a fiatal lányokat erre ,gusztustalan .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!