Nem merem bemutatni a barátnőmet?
Figyelt kérdés
Félek hogy baj lesz belőle
Én 17 vagyok a barátnőm 26 van elég sok kor különbség.
Nekem ő az első mindenben, nagyon aranyos kedves hihetetlenül nagy szíve van, szeretem :)
Félek hogy a szüleim nagyon ki lesznek akadva hogy ő ilyen idős, felnőtt nő
2021. márc. 3. 21:55
11/12 anonim válasza:
Akadjatok már le erről a "nincs saját autója" dologról. 40 éves vagyok, és sosem volt olyan párom, akinek lett volna. Vagy itt mindenki valami kicsi faluban lakik, ahol anélkül megáll az élet?
12/12 anonim válasza:
Nem kell bemutatnod, csak kiéli magát rajtad, aztán keres egy férfit, akivel jövőt is tervezhet. ;)
Veled ugyanis NINCS jövője, hiszen te még gyerek vagy! A tested jó neki - bár elképzelésem nincs, mit tudsz nyújtani neki a szexben :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!