Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Nem merem bemutatni a barátnőmet?

Nem merem bemutatni a barátnőmet?

Figyelt kérdés

Félek hogy baj lesz belőle

Én 17 vagyok a barátnőm 26 van elég sok kor különbség.

Nekem ő az első mindenben, nagyon aranyos kedves hihetetlenül nagy szíve van, szeretem :)

Félek hogy a szüleim nagyon ki lesznek akadva hogy ő ilyen idős, felnőtt nő

2021. márc. 3. 21:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem le kéne ülj s megbeszeld a szüleiddel ezt. Ha elmondanad nekik h szereted könnyebben elfogadnak
2021. márc. 3. 21:59
 2/12 anonim ***** válasza:
87%
Még pàr hónap és nem is kell. Ritka hogy így tartósan együtt maradnak.
2021. márc. 3. 22:04
 3/12 anonim ***** válasza:
83%
A te életed nem a szüleidé. A véleményüket elmondják, de ha nem vaskalaposak akkor rádhagyják a dolgot. Életed első szerelme, az meg biz' ilyen, akár működhet is a dolog, de úgyis fiatal vagy még. Hát élvezd a fiatalságot :)
2021. márc. 3. 22:08
 4/12 anonim ***** válasza:
90%
Azért a szünidei is megérthetnéd. Ha egy 26 éves nő egy 17 éves kamasszal kezd, akkor ott van valami probléma nála...
2021. márc. 3. 22:09
 5/12 anonim ***** válasza:
90%

Erről egy volt osztálytársam jutott eszembe, aki 13 évesen összejött egy vele egykorú fiúval .

Együtt voltak kb 1,5-2eve, amikor a fiú rajtakapta, hogy a barátnője a saját apjával csalja.

Aztán a csaj oda is költözött apukahoz, talán 16sem volt még,és O lett az exe új mostoha anyukája 😂 ez 13eve volt, azóta is együtt vannak, a csávó meg már közelít a nyugdíjhoz.

Na mindegy, ezzel csak azt akarom mondani, hogy vmi nagyon nem ok a csajjal, ha ilyen fiatal társaságban érzi jól magát. Nem elég érett, vagy vagy ezer oka lehet, de én kételkednek benne. Várjatok még egy fél évet, aztán ha utána is együtt lesztek akkor elég anyaeknak utána bemutatni, akkor már úgyis 18leszel lassan.

2021. márc. 3. 22:12
 6/12 anonim ***** válasza:
57%

Inkább, mint pasiként tartanám kicsit cikinek, hogy a nőm is meg anyám is eltart... Gondolom nem te fizetsz mindent ( kaja, rózsa stb) ha meg igen akkor a nő is szégyelhetné magát kicsit... Egy gyereket lehúzni..

Szép dolog a szerelem, de elgondolkodnék... Lehet épp nem volt aktuális a korához és kapóra jöttél

2021. márc. 3. 22:22
 7/12 anonim ***** válasza:
84%
Nyugi. 2 hónap és a csaj talàl egy férfit. Addig meg jó vagy neki szexre.
2021. márc. 3. 22:40
 8/12 anonim ***** válasza:
27%

Én 25 éves vagyok,senki nem nézz ennyinek,kb mindenki 16-17 évre tesz,ez szerintem az is befolyásolja,hogy nem sminkelek és 152 cm vagyok.

Nem azt mondom,hogy hazudj,de ha a csaj simán le tudd tagadni 5-10 évet miért ne ...

Nem tudom ki,hogy van vele,de az első bemutatkozáskor senki nem kérdezte mennyi vagyok,ha meg mégis akkor simán rá mondod,hogy egy nőtől nem kérdezzük meg a korát..

2021. márc. 3. 23:43
 9/12 anonim ***** válasza:
90%

17 évesen nekem is egy matek tanàrnő volt a csajom aki 26 éves volt. Összefutottunk a szüleimmel így kènytelen voltam bemutatni.

Semmit nem szóltak èrte, csak lemondóan néztek, hogy úgyis csak egy fellsngolàs és nem fog sokàig tartani.

Úgy is volt, 2 hónap múlva már masik pasival volt, én meg össze voltam törve. De ilyen az èlet.

2021. márc. 3. 23:49
 10/12 anonim válasza:
90%
Szerintem csak kihasználja a tested. Zsenge kamasz husi, a korabeli pasiknak nem kellett vagy van valamilyen komplexusa. Hidd el, ki fog dobni, te meg ottmaradsz szerelmesen és összetörve. Mindenkitől ezt hallottam vissza akik hasonló cipőben voltak. Valljuk be; semmi vonzó nincs párkapcsolatilag egy olyan fiúban(!) akinek nincs saját keresete, jogsija, autója, saját lakása, szüleivel él, ők szabnak meg neki sokmindent, kamasz, tapasztalatlan. Csak szex miatt kellesz neki. Kárpótolja valami helyett.
2021. márc. 4. 00:03
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!