Mit tegyek hogy ne piszkáljanak folyton a gyermek válalással a szüleim? 34 éves vagyok egyedül élek,szeretnék családot majd, de folyton ezzel piszkál a család hogy mikor lesz gyerekem, mit tudnék csinalni?
Mekkora egy önző, álszent család. A helyedben megmondanám, hogy lenne gyerek sem láthatnák, úgyhogy nyugodtan abbahagyhatják a követelőzést.
A te életed, a te tested. Család, nem család - én nem hagynám, hogy más dirigáljon nekem. Főleg, hogy mint mondtad, szeretnél, csak nincs kivel, ami nyilván fájhat, bánthat téged. Csak adják a fát a tűzre, mintha nem fájna ez neked anélkül is.
Aztán meg lesz baba, és jönnek majd, hogy ezt-azt-amazt csinálsz rosszul, ilyen meg olyan anya vagy. Az ilyen emberekkel minek tartani a kapcsolatot? Fel sem jön a téma, ha nem beszélsz velük, ennyire egyszerű.
Egyszer verj ki egy nagy balhét és utána ha mégis szóba hozzák, állj fel és hagyd ott őket / baxd rájuk a telefont.
Így hogy most párod sincs, legközelebb meg is kérdezheted hogy mégis hogyan, a szentlélek által képzelik a teherbe esésedet?
"Mellesleg egyre közelebb vagy a veszélyeztetett terhességhez. Mit jelent nálad a "majd"? 34 vagy... nem bántani akarlak, de azért... tegyükfel megtalálod a párod. Azért 2-3 év, hogy összeszokjatok. + nem is biztos, hogy elsőre összejön a baba. Azt ajánlom, nagyon gondold meg."
Nincs is párja, akkor mit mondjon? Hogy egy éven belül szeretne gyereket? Majd a szentlélek teszi a dolgát, vagy mi? :D
Egyébként én nem is értem, itt több válaszadó is neked beszél, hogy gondold végig...basszus, mióta egyszemélyes projekt a gyerekvállalás? Nem kell ehhez véletlenül 2 ember, és jó esetben nemcsak az aktus erejéig? Mintha csak a nő tehetne róla, hogy 34 évesen még egy pasija sincs, nemhogy vőlegénye, férje, aki elkötelezte magát vele, és EGYÜTT gondolkodhatnának azon, hogy vállalnak-e gyereket...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!