Egy 13 éves gyermeket hagynál egyedül napközben 1 - 2 órára? vagy estére?
Figyelt kérdés
2021. febr. 14. 14:57
2/48 anonim válasza:
Ekkora gyereket minden probléma nélkül, nem annyira kicsi, hogy állandóan ott kelljen lenni vele valakinek!
3/48 anonim válasza:
persze, természetesen. Egy csomó 13-14 éves már szexel. Ha az megy nekik , egy kis magány meg se kottyan.
4/48 anonim válasza:
13 évest simán, szerintem örülne is egy kis nyugalomnak ennyi idősen. :). Múltkor a 8 éves fiamat is egyedül hagytam a lakásban kb. 30 percre, amíg megszabadítottam a kocsit a jégtől.
6/48 anonim válasza:
Egy két órára? Már egy kilenc-tíz évest is. A gyerekek nem hülyék , főleg ha legalább alapszinten nevelik őket. Nehogy már egy ekkora gyerek ne boldoguljon pár órát egyedül. Majd csak nem rendez két óra alatt drogos házibulit, vagy gyújtja magára a házat....
8/48 anonim válasza:
Egy ekkora gyerek, ha úgy van, már pár éve busszal ingázik az iskolába...
10/48 anonim válasza:
Simán. Egy ekkora gyerek már az esti fürdésfekvéssel is elboldogul egyedül, ha muszáj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!