13 évesen táborba jártunk, ahol tényleg voltak olyanok, akik már szexeltek is (én még jó páran még azért le voltunk ragadva a játékoknál persze).
Egyedül vittem a kutyát kirándulni stb.
És imádtam egyedül maradni otthon, olvashattam az Alien könyveket, amit eldugtak előlem. :D
2021. febr. 14. 15:20
12/48 anonim válasza:
Igen
2021. febr. 14. 15:21
13/48 anonim válasza:
10-es: ha muszáj? Én 13 évesen nagyon furán néztem volna a szüleimre, ha a fürdésnél segíteni akartak volna.
14/48 anonim válasza:
Akár 2 napra is, úgy hogy egyedül alszik otthon.
15/48 anonim válasza:
Nem vagyok szülő én inkább a másik oldalról tudnék nyilatkozni. Pár éve 13 évesen simán otthon voltam egész napokat főleg nyáron. Sőt nyáron szerintem már felsős koromtól egyedül voltam reggeltől kb délután 3-4ig amíg a szüleim haza nem értek. Nekem ez volt a természetes, örültem hogy van egy kis nyugalmam amikor egyedül tudok lenni. Semmi veszélyeset nem csináltam a legtöbbször tévéztem, sorozatokat néztem vagy ha úgy volt akkor receptek alapján főztem magamnak valami egyszerűbb kaját is. Szerintem ennyi idősen már nem kell egy gyerekre vigyázni legalább megtanulja hogy hogyan legyen önálló. Ennyi idősen úgyis 8.-os vagy 7.-es szóval mindenképpen közel van a továbbtanuláshoz és az iskola úgysem a szomszédban lesz szóval oda is be kell járnia majd valahogy. Amit meg már előttem is írtak igaz hogy pár osztálytársam ennyi idősen már a szüzességét is elvesztette
2021. febr. 14. 15:22
16/48 anonim válasza:
13-as, ennyi idős koromban anyukám azért odaszólt, hogy ideje menni feküdni. Ahogy én is rászólok a 12 évesemre. Egyedül fürdeni a 7 éves öccse is tud, de ha nem lennék idehaza, tutira nem nézi az órát, eszébe se jut, mennyi az idő, csokit vacsorázna, és nem mosna fogat.
Na, a 12-13 évesből már kinézem, hogy ha tök egyedül hagynám estére, képes lenne magától levezényelni az esti rutinját.
De már mikor elküldtem a 10-es hszt sejtettem, hogy valaki beleköt a fürdésbe... :D
2021. febr. 14. 15:24
17/48 anonim válasza:
Igen
2021. febr. 14. 15:31
18/48 anonim válasza:
Ennyi idősen egy hétre is...
2021. febr. 14. 15:33
19/48 anonim válasza:
9 évesen megkértem a szüleimet, hadd ne kelljen napközibe járnom, szükségem van az iskolai ricsaj után pihenésre. Megengedték, egy közeli kifőzdéből hoztam magamnak mindennap iskola után az ebédet. Remekül éreztem magam, semmi baj nem lett belőle soha.
2021. febr. 14. 16:23
20/48 anonim válasza:
Simán.estére nem hagynám egyedül azért de napközben igen.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!