Homofób szülő, hogy reagálhat? Lehet, hogy megváltozik?
Azért írtam annak, mert akkor azt hitte.Az más, hogy közben kiderült nem az. Igen szerintem is fura, de a felesége a lelkét szereti és hát lássuk be mindig papolják, hogy nem a külső számít, van akinél pedig ez tényleg igaz.
Ettől függetlenül,hány olyat ismerek ahol a csaj leszbikus lett, aztán kiderült csak félt a férfiaktól stb. Sokszor az emberek nem is tudják micsodák csak nem néznek mélyen magukba és ilyenkor hibásan félrediagnosztizálják a saját problémájukat. Egyszerűbb pl. más nemet játszani, mint szembesülni azzal, hogy nem szeretjük azt akik vagyunk.
Itt is mitől lesz transzi, ha közben ugyanúgy a fiúkat szereti(és tudom, hogy ettől még lehet transz, csak én akkor már nem sorolnám ilyen kategóriába, ha úgyis ahhoz a nemhez vonzódik, amihez eleve is vonzódnak)? Akkor inkább metroszexuálisnak nevezném, aki nem szeret lányos lenni és jobban szereti a férfias viseletet.
Tudom hivatalosan mit jelent, de szerintem ezt a sok gender dolgot túlbonyolították, mert szerintem közel sincs annyiféle, mint amennyi manapság létezik.
Egyszerűbb kijelenteni valamire, hogy "én nem tehetek róla, mert ez és ez a genderem", minthogy belássa igenis lelki sérülésről van szó. Ám mivel a lelki sérülés gyógyítása rögösebb úton vezet, ezért egyszerűbb kijelenteni" jaj ez génhiba".
A kérdező sincs még 18 éves, szerintem fogalmam sincs róla mit akar igazán. Majd pár év múlva kiforr mi is ő valójában.
Megjegyzem 18 évesen már lekéstél a hormonkezelésről kérdező, azt már rég el kellett volna kezdeni, hogy igazán nagy változás menjen végbe.Persze lesz változás, de nem leszel igazán férfias külsejű.Sajnos azt tizenévesen vagy még hamarabb kezdik. Az más, hogy szerintem olyan fiatal gyereknél nincs joga a szülőnek eldönteni a nemét, főleg, hogy akkor a hormonhiánya miatt még nem is tud kialakulni a nemisége.
Én nekem ez vált be, mi oldal.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!